5 semne ca NU esti marea DRAGOSTE

marea dragoste - Hipster Men Photo 2015 1024x683

„Nu îmi răspunde la telefon, e foarte ocupat!”  Este genul de enunţ care te face să te întrebi de ce refuzăm să vedem realitatea. Ce ne împiedică să vedem adevărul, aşa cum e? Uite cum să depistezi bărbatul care nu te vrea pe termen lung. 5 semne ca NU esti marea DRAGOSTE
marea dragoste - Hipster Men Photo 2015 1024x683

Dacă ţi-e greu uneori să îţi dai seama dacă EL este sau nu îndrăgostit de tine, uite la ce detalii trebuie să fii atentă:

  • Răspunde greu la telefon –  Ți se face dor de el și îl suni? Nu răspunde sau răspunde monosilabic? De fiecare dată când un bărbat îţi va spune că a fost ocupat şi nu a avut timp să te sune, ţine minte, nu vrea ceva serios de la tine. Cine nu te caută, nu te vrea! Dă-i pace şi nu îl mai căuta o perioadă. Dacă îi pasă, vine și singur!
  • NU are răbdare cu TINE  –  Dacă v-aţi întâlnit de câteva ori şi el deja ridică tonul la ţine şi nu mai are răbdare, ai grijă, intenţiile lui NU sunt dintre cele pe care visai tu. Răbdarea în iubire este esenţială! Explică-i că n-ai de ce să îi suporţi toanele şi trimite-l la plimbare. Poți să îi cumperi și o cutie cu calmante. Măcar să te țină minte!
  • Acum vrea, acum nu vrea – Nu e nimic mai enervant în iubire decât bărbatul care acum te vrea, acum NU te vrea. Ai parte de un personaj care nu este constant, încă de la început? Ia imaginează-ţi viaţa ta peste alţi doi ani, dar peste zece? Nu vrei să stai la cheremul unui bărbat sucit. Ai să albeşti mai repede. Spune-i adio și nu regreta o secundă!
  • Vine la tine doar când vrea SEX –  Adevărul este că dacă nu îți răspunde la telefon, nu te caută și  nu are răbdare cu tine, merită să îi dai o șansă când vine vorba de SEX. Cum? Acum și-a adus aminte că exiști? Acum te sună ca să treacă diseară pe la tine? Fă un test simplu, lasă-l să vină, dar spune-i că ai chef de vorbă, nu de o seară sălbatică. S-ar putea să găsească repede o scuză și să plece spre alte oferte, ceva mai puțin „vorbărețe”.
  • Nu are planuri pe termen lung cu TINE –  Te gândești la vacanța de vară? Ai vrea să îți faci planuri, dar el îți spune să pleci singură? Poate ar trebui să faci asta, mai ales că el nu pare  să își dorească să construiască alături de tine. E genul de bărbat pe care nu îl poți include în palnuri mai serioase. Lasă-l singur, așa cum își dorește!

Citeste si: ABSRUD –  Opereaza-mi INIMA cu ceva

 

foto: heeyfashion.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.