Serena Williams, goală pe coperta Vanity Fair

Serena Williams - 96712428 serena

Serena Williams, goală pe coperta Vanity Fair. Deși retrasă momentan din circuitul de tenis, însărcinată fiind pentru prima dată, Serena Williams nu lipsește din centrul mass-media. Iar ultima apariție este clar una care să stârnească fel și fel de reacții, ținând cont de faptul că Serena apare goală pe coperta numărului din august al Vanity Fair.

Citește și: Serena Williams – scrisoare pentru bebeluşul nenăscut

În interviul acordat aceleași reviste, Serena Williams a povestit și despre cele două momente extrem de importante din ultimul an al vieții sale, vestea că este însărcinată și logodna cu Alexis Ohanian, fondatorul Reddit.

Dar nu totul este roz în viața Serenei, ea fiind nevoită săptămâna aceasta să facă față unui atac din partea fostului mare tenismen american John McEnroe, cel care a declarat că dacă ar juca în circuitul masculin, Serena ar avea mari probleme. Răspunsul ei a fost simplu: ”Vă stimez, dar vă rog să mă țineți deoparte de declarațiile dumneavoastră, am o sarcină de care trebuie să mă ocup”.

Sursă foto: bbc.co.uk

Serena Williams - emma27iunie 150x150Citește și: De ce nu ne spunem tot?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.