Serena Williams – scrisoare pentru bebeluşul nenăscut

Serena Williams - landscape 1493053001 hbz serena baby note 1024x512

Serena Williams – scrisoare pentru bebeluşul nenăscut. Celebra jucătoare de tenis şi-a anunţat de curînd sarcina şi deja i-a dedicat copilului pe care îl poartă un mesaj pe o reţea de socializare. „Dragul meu copilaş, mi-ai dat o putere pe care nu ştiam că o am”, sunt primele cuvinte cu care Serena îşi expune sentimentele faţă de copil.

 

Desi toţi o credeau pe Serena Williams de neatins, iată că stattul de mamă o transformă într-o femeie sensibilă, care îşi expune trăirile chiar şi pe internet. Fanii ei au fost emoţionaţi de scrisoarea pe care aceasta a ataşat-o la o fotografie în care apare cu burtica la vedere, a doua ipostază de mămică în care o vedem în doar câteva zile de la anunţul sarcinii.

Citeşte şi: ATCP: Absența timpului de calitate cu părinții – boala copiilor de azi

„Dragul meu copilaş, mi-ai dat o putere pe care nu ştiam că o am. Tu m-ai învăţat adevărata semnificaţie a liniştii şi a păcii. Abia aştept să te cunosc. Abia aştept să te văd în clasamentul jucătorilor de anul viitor, dar sunt foarte fericită să împart cu tine primul loc în lume … încă o dată astăzi, de ziua tatălui tău, (Alexis Ohanian). De la numărul 1 mondial, la cel mai tânăr Number 1 – Mama ta”, a scris faimoasa jucătoare de tenis.

Serena a anunţat că este însărcinată în urmă cu o săptămână. Ea urmează să se căsătorească cu Alexis Ohanian, co-fondator al unei retele de socializare.

 

Serena Williams - gtyserenawilliamsjt1509114x3992 1473318926 150x150Foto: harpersbazaar.com, cugetliber.ro

Citeşte şi: Ce am învăţat de când sunt mamă?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE – Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.