Sex & Alcohol

- 79235274663982141Di2Q5X2Qc

Lumeee, lumeee! Luati un pix si fiti atenti! Cercetatorii de la Univeristatea Canterbury din Noua Zeelanda au dat stirea saptamanii. Un studiu revolutionar! O informatie socanta! Este real! Este pe bune! Oamenii prefera alcoolul si sexul mai mult ca religia sau crescutul copiilor din dotare.Haahhaha!

- 79235274663982141Di2Q5X2Qc

Hai …ca mi-am pus conservatorii in cap!:)))  O sa faca  pusee de tensiune.  Iertare! Cercetatorii spun ca, desi aduc o bucurie inexplicabila in viata parintilor, copiii sau mai exact meseria de parinte pica abia pe locul cinci in optiunile bipezilor maturi. Spre deosebire de cresterea copilului, sexul si bautura aduc imediat bucurie si senzatie de relaxare.

Are cineva ceva de comentat?

 In lista de optiuni se regaseste la loc de cinste si religia. Nici legatura cu Divinitatea, spun cercetatorii, nu depaseste placerea oferita de sex si petrecerile stropite cu alcool. So Cheers!

Live & Believe

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.