Totul despre sex – știi ce să faci cu o femeie în pat?

sex - femeie sexy pat

Totul despre sex – știi ce să faci cu o femeie în pat? Într-o lume bombardată de imagini, informații, filme care par că te învață totul despre cum să satisfaci sexual o femeie, ca bărbat ar trebui să ai, nu este așa, o treabă extrem de ușoară în a-i oferi femeii iubite extazul mult dorit.

În realitate, lucrurile nu stau deloc așa. Și se vede aceasta din numărul mare de cupluri care eșuează în despărțiri sau divorțuri, iar la cauză apare nepotrivirea de caracter. Sau, mai bine spus, nepotrivirea în pat. Mulți bărbați consideră că femeile iau sexul ca o obligație, nu ca o plăcere. Nimic mai neadevărat. Și femeile iubesc sexul! Și femeile au fantezii! Și femeile adoră orgasmul, adoră să fie parte a unei nebunii care să le ia respirația și pulsul.

Citește și: Adevăruri și neadevăruri despre sex!

Așadar, ce își doresc oare femeile în pat?

  • Fă-le să se simtă confortabil, în largul lor. Fă că sexul să vină natural, nu ca și când este ceva de bifat în agenda cu lucrurile de făcut în ziua respectivă.
  • Preludiul. Vrei cu adevărat să îi oferi partenerei tale o noapte de neuitat? Preludiul nu trebuie ratat?
  • Acordă-i atenție întregului corp. Da, știm cu toții bancul care spune că bărbatul care iese dintre picioarele unei femei și restul vieții îl petrece încercând să ajungă din nou acolo. Dar sunt atâtea locuri de pe trupului unei femei care, atinse și sărutate, pot stârni adevărate furnicături și orgasme.
  • Vorbește cu ea în pat! Spune-i ce simți, ce îți dorești să îi faci. Spune-i că este cea mai frumoasă sau vorbește-i chiar și un pic obraznic.
  • Cucerește-i creierul. Da! Creierul este centrul tuturor trăirilor unei femei. Pentru o femeie, este cel mai activ organ sexual. Vrei un orgasm de neuitat de la ea? Joacă-te cu mintea ei!
  • Fii bărbat! Mai ales în pat. Într-o lume în care bărbații s-au efeminat, o femeie are nevoie de un bărbat puternic în pat..un bărbat pe care să îl urmeze docilă, cuminte, știind că la final va fi satisfăcută.

Sursă foto: unica.ro

sex - orgasm 150x150Citeste si: Totul despre sex – fără perdea despre curiozitățile femeilor!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.