Să vorbim despre sex – mărimea chiar contează?

mărimea - penis size banana picture 1024x682

Să vorbim despre sex – mărimea chiar contează? Probabil cea mai căutată și rămasă fără răspuns întrebare din istoria omenirii, după aceea legată de ou și găină, este aceea a dimensiunii ideală a penisului unui bărbat, care să îi mulțumească orgoliul său dar să aducă și satisfacție partenerei sale.

Studiile de peste ani au demonstrat o contradicție incredibilă: în timp ce peste 80% din femei sunt mulțumite de dimensiunile organului sexual al partenerului, 100% din bărbați rămân neîncrezători pe ei. Aceasta ar putea fi, desigur, o glumă, dar poate fi și o realitate.

Citește și: Pozițiile sexuale care îți garantează un orgasm de neuitat

Ce spune medicina despre această dilemă? Mărimea mică a unui penis poate fi considerată mică atunci când în stare flască nu depășește 4 cm, iar în stare erectă se oprește la 7.5 cm. În schimb, dincolo de ce ne învață filmele pornografice și companiile care promit imposibilul în materie, un penis normal are 8.8 cm fără excitare și respectiv 12.9 cm în erecție.

Mult mai important decât mărimea este însă un alt aspect. Unul pe care bărbații deseori îl ignoră. O companie care comercializează jucării sexuale a făcut o cercetare de piață prin care a încercat să afle, din partea femeilor, ce ar trebui să se întâmple ca să se îmbunătățească viața sexuală a cuplului. 62% dintre femeile intervievate au spus că au nevoie de o mai bună comunicare, 58% au vorbit de nevoia ca bărbații să se concentreze pe preludiu.

Și imaginația. Nici nu știți cât de mult contează aceasta. Mai mult decât mărimea. Nu degeaba există o vorbă care spune: „Make love to a woman’s  mind and she will give you the best orgasm ever„

mărimea - lenjerii 150x150Citeste si: Lenjerii sexy pe care trebuie să le porți

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.