El vrea să facă dragoste, ea vrea SEX

sex - am Cancer 150x150Articol scris de Ionuț Iancu

El vrea să facă dragoste, ea vrea SEX.Pare un scenariu neobișnuit, poate chiar de filme pentru adulţi, dar e prezent mai des decât credeți în viețile noastre. El, în discuțiile cu prietenii, machoul perfect, capabil să facă sex cu orele, dar în realitate, un mielușel pe care viața nu l-a învățat decât poziția misionarului.

Asta în timp ce ea, descoperindu-și tot mai mult sexualitatea și senzualitatea, dorindu-și să trăiască cu adevărat orgasmul ăla perfect, ar vrea mai mult în dormitor. În pat. Pe jos. Oriunde. Numai să fie. Să fie sex. Să fie orgasme din alea cu zgârieturi, cu țipete, cu gemete, cu abandon total. Adică, fix acel moment când în dormitor, în timp ce el o sărută blând pe gât, pe sâni, pe ce mai poate, ea îl trage de păr, îî dă două palme și urlă:

„Mă f…(aci) și pe mine fericită sau inventariezi toate părțile corpului meu?„

Wait..what? Da, dragele mele, mai mult ca sigur v-ați confruntat și voi cu bărbații lipsiți de imaginație, de capacitatea de a satisface o femeie. Da, la naiba, nu vă mai faceți atâtea cruci cu limbă și mătănii până la pământ, trebuie să fie și femeile satisfăcute, în ciuda a tot ceea ce ați învățat la lecția de misoginism. Întrebarea este, cum s-a ajuns ca în ziua de azi să avem în femei niște persoane cu mult mai emancipate sexual decât bărbații?

Greu de spus, greu de explicat. Poate pentru că femeile merg pe instinct, se descoperă singure, cer și așteaptă mai mult de la partenerii lor, în timp ce mulți dintre bărbați merg pe principiul: venit, dezbrăcat, intrat, stat 3 – 4 secunde, ieșit, satisfăcut.

Și da, bărbații doar cu numele se tem de femeile puternice. De femeile care nu vor doar sex, vor mindfuck. Mulți dintre ei nici nu știu să citească cuvântul mindfuck. E o vorbă care mie îmi place foarte mult: „Fă dragoste cu mintea ei, și îți va dărui cel mai wow orgasm din lume„. Ori aici este marea problemă. Ca și în relație, și în sex, comunicarea este totul. Și nu neapărat comunicarea verbală. Uneori, trupul spune mai mult decât orice cuvânt.

Iar eu ador să văd o femeie tremurând toată, pierdută, abandonată celui mai dulce orgasm, care nu mai știe de ea. Și pentru care singurul gest normal la acel moment e să se cuibărească în brațele tale, dăruindu-ți cel mai dulce sărut. Și un …te iubesc. Ăla e momentul în care ați făcut dragoste, după un fucking dumnezeiesc.

Bun, concluzia zilei ar fi că, tu, ca bărbat, ar trebui să te consideri cel mai norocos om din lume când femeia de lângă tine vrea să fie provocată. Incitată. Și să te simți cu adevărat bărbat când privirea ei spune ceva de genul: „devorează-mă și te voi răsplăti„. Iar voi, dragele mele, trăiți-vă sexualitatea la maxim. E incredibilă. Iar orgasmul este unul din cele mai bune medicamente, pentru orice boală.

Citeste si: Viață Sexuală – Ce alimente scad libidoul

Ai si tu un text despre cresterea copiilor? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.