Studiu ştiinţific. Sexul e mai bun cu cât înaintezi în vârstă?

Sexul - o MAN WOMAN CUDDLE facebook 1024x512

Studiu ştiinţific. Sexul e mai bun cu cât înaintezi în vârstă?Pe măsură ce înaintezi în vârstă, partidele de sex sunt tot mai de calitate. Cel puţin asta arată un studiu efectuat în Statele Unite, la care au participat 6000 de americani, cu vârste între 20 şi 93 de ani, relatează GadgetReport.ro

Participanţii la studiu au trebuit să răspundă la întrebări legate de calitatea vieţii sexuale – cât de des au făcut sex în ultimele şase luni, câţi parteneri sexuali au avut, cât de implicaţi au fost implicaţi în activitatea sexuală şi cum evaluează experienţa, pe o scară de la 0 la 10.

În urma sondajului, cercetătorii au stabilit o legătură directă între calitatea activităţii sexuale şi vârsta subiecţilor.

„Calitatea activităţii sexuale creşte pe măsura înaintării în vârstă. Explicaţia are legătură cu modul în care oamenii percep sexul. Pentru cei tineri, cel mai important este să aibă multe partide de sex, în timp ce partenerii în vârstă sunt mai atenţi la calitatea sexului”, a declarat Miri Forbes, unul dintre autorii studiului, citat de Business Insider.

Citeste si: HOTELUL fără pereți. Camera costă 230 de euro!

 

Foto: Huffington Post

Sexul - Florin Piersic JrCitește și: Florin Piersic, îndoliat. A murit Tatiana Iekel, prima sa soție

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.