”EL Dorado” – noul album Shakira, locul 1 în 34 de țări din lume

Shakira - Shakira El Dorado 2017 2480x2480

”EL Dorado” – noul album Shakira, locul 1 în 34 de țări din lume. Debut fulminant pentru artista sud americană Shakira și noul ei album, ”El Dorado”, care se situează deja pe locul 1 în 34 de țări din lume, încă de la debut.

Piese precum ”Me enamore”, ”Chantaje”, ”La Bicicleta” fac parte din cele 13 melodii din playlistul albumului ce ne-o readuce în prim plan pe Shakira așa cum a debuta ea: cu teme romantice, cântece preponderent în limba spaniolă. Ultimul release de pe album este ”Perro Fiel”. Albumul și debutul turneului mondial au fost celebrate printr-o super petrecere ce a avut lor la Miami, unde Shakira a și cântat pentru invitați 5 piese de pe album.

Citește și: [VIDEO] Shakira s-a îndrăgostit

Pentru Shakira, noul album este primul în limba spaniolă după o pauză de 7 ani, de la ”Sale el Sol” din 2010. ”El Dorado” este al 11-lea album din cariera artistei, carieră ce a început acum 27 de ani, timp în care ea a cucerit și 10 premii Latin Grammy, 4 premii American Music Awards dar și 2 premii Grammy.

Shakira este  o artistă extrem de apreciată și în România, loc unde a poposit de două ori de-a lungul timpului, în 2006, la Timișoara, dar și în 2011, la București.

Sursă foto: josepvinaixa.com

Shakira - Yoga21314 4 16 039 150x150Citește și: Cum ne influențează yoga cel mai solicitat organ al nostru?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.