Shakira, mesajul care a întristat o lume întreagă!

Shakira - giphy 12

Shakira, mesajul care a întristat o lume întreagă! Atât de așteptatul turneu european de promovare a ultimului ei album, El Dorado, a fost anulat în totalitate din cauza problemelor grave de sănătate ale artistei. 13 concerte din Italia, Franța, Germania, Spania și Luxembourg nu vor mai avea loc.

Artista a detaliat situația gravă de sănătate printr-o postare de pe contul oficial de Facebook:

Citește și: Noul videoclip Shakira, „Deja-vu„ – 17 milioane de vizualizări

”În ultimele 5 luni m-am dedicat total pregătirii turneului El Dorado. Din păcate, însă, în ultimele zile, fix înainte de primul concert, am avut parte de cele mai grele clipe din întreaga mea carieră. La finalul lunii iulie mi-am făcut controlul medical de rutină, la finalul căruia doctorii mi-au confirmat că totul este în regulă în ceea ce privește corzile mele vocale. Numai că, la sfârșitul lui octombrie, doctorii mi-au descoperit o hemoragie la coarda vocală dreaptă.

Deși am stat, la recomandările medicilor, inclusiv în pauză vocală, hemoragia nu s-a dus și acum mă văd trăind un coșmar, încercând să îmi revin total. Mă văd nevoită, cu durere în suflet, să anulez până în 2018, turneul El Dorado. Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile voastre, înțelegere și loialitate, pentru mesajele de încurajare pe care mi le-ați transmis. Și, mai ales, pentru rugăciunile voastre!”

Mesajul artistei nu a rămas fără reacții, el având mii de share-uri, zeci de mii de like-uri și comentarii.

Sursă foto: Giphy.com

Shakira - Shakira El Dorado 2017 2480x2480 150x150Citește și: ”EL Dorado” – noul album Shakira, locul 1 în 34 de țări din lume

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.