Shakira, în pericol să își piardă vocea?

Shakira - Shakira 1024x576

Shakira, în pericol să își piardă vocea? Veștile în ceea ce privește starea de sănătate a artistei columbiene continuă să fie îngrijorătoare. Shakira va avea nevoie de cei mai buni specialiști pentru a se recupera și a ne bucura în continuare cu hiturile ei.

Potrivit unui articol publicat în exclusivitate de revista Lecturas, Shakira a plecat la 29 noiembrie la Boston pentru a-l consulta pe prestigiosul chirurg ORL Steven M. Zeitels, considerat cel mai bun specialist din lume. Medicul a operat deja vedete ca Adele sau Sam Smith, ambii în mod curios interpreți ai pieselor de pe coloana sonoră a filmelor James Bond.

Citește și: EL Dorado” – noul album Shakira, locul 1 în 34 de țări din lume

Potrivit publicației, Shakira a plecat să-l consulte pe reputatul medic însoțită de fratele ei Tonino. Revista Lecturas l-a intervievat pe dr. Juan Carlos Casado pentru a vorbi despre această operație care se efectuează „sub anestezie generală, cu un laringoscop introdus pe gură și care cu ajutorul laserului produce o vaporizare asupra leziunilor vasculare de pe suprafața corzilor vocale”.

După cum a confirmat specialistul, perioada postoperatorie durează o lună și jumătate, cu o pauză vocală de două — trei săptămâni. Dacă Shakira urmează întocmai aceste indicații, Zeitels consideră că își va recupera vocea în condiții optime.

Adele, care s-a supus acestei operații în 2011, a mărturisit că vocea ei a suferit modificări, iar luna trecută artista a fost nevoită să-și suspende două concerte tot din cauza unor probleme la corzile vocale.

Sursă foto: articlelist.com

Continuare știre pe Agerpres

Shakira - giphy 12 150x150Citește și: Shakira, mesajul care a întristat o lume întreagă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.