Și-a plimbat mâinile peste mâinile mele, părea timid…

Și-a plimbat mâinile - 17671376 10210713542849633 1673415064 n

Și-a plimbat mâinile peste mâinile mele, părea timid…”Adesea își urmărea mâinile pe tastatură, parcă era claviatura unui pian. Păstra pe undeva parfumul vintage al bărbatului care fusese sau care încă mai era. Firele gri din părul lui erau păstrate cu sfințenie, ca o dovadă a experienței vaste în materie de frumos.

El era cel care știa să le descrie pe femei, așa cum sunt ele, fine, delicate, nebune sau seducătoare. M-a privit timid, chiar dacă știa și el, știam și eu că „noi”nu avea niciun viitor. Atunci am înțeles că iubirea dintre doi oameni se poate întâmpla fără așteptări, fără planuri și fără calcule. ” 

Citeste si: Trăim într-o lume de șarlatani!

Când am primit acest mesaj, mi-am dat seama cât de norocoși suntem când ne lovește iubirea. Simplă sau complicată, adesea nepotrivită, iubirea ne trage după ea.  Ne împinge către momente de curaj nebun, ne face să râdem de noi și să ne întrebăm de ce lucrurile au fost complicate până acum. Parcă toate poverile lumești s-au ridicat și tu te simți ușor ca un fulg. Nu degeaba se spune că plutești atunci când Cupidon se ocupă de tine.

„Și-a plimbat mâinile peste mâinile mele, părea timid …și curios. Ar fi vrut să cunoască toată lumea prin ochii mei. N-aveam ce-mi face, eram prinsă acolo, în capcană. Singurul lucru pe care mi-l mai amintesc este parfumul lui, mi-a rămas de atunci în suflet, ca și cum și-ar fi gravat autograful pe pielea mea. Nu l-am mai văzut din acea seara…”

Dacă viața te va face să te îndrăgostești în cel mai prost moment al existenței tale, ține minte și mulțumește. Inimile se usucă fără clipa de iubire, fie ea și furată. Dacă ar fi să simți iubirea, te-ai speria, ai da înapoi sau ai îmbrățișa necunoscutul?

„Ultima dată când cafeaua ne-a adus împreună, i-am vârât în buzunar un bilețel. L-am mângâiat cu un zâmbet, parcă nici nu mai era loc de întrebări și răspunsuri. Mi-era deja dor de el, străinul cu ochi de cărbune! I-am promis că nu o să-l uit și că indiferent de anotimp, am să beau un pahar de vin pe 13.  Așa întâlnire cu „ghinion”, mai rar!  Ce i-am scris?  Aș fi fost ipocrită să caut alte cuvinte. M-am rezumat la două, simple, neostentative, așa ca noi doi- „Mulțumesc, străinule!”

Am citit de mai multe ori mesajul necunoscutei care s-a încumetat să își povestească o clipă de fericire. Am zâmbit, azi e o zi mohorâtă, numai bună pentru aventuri romantice, ciocolată caldă și zâmbetul tău. Mi-e greu să mai spun ceva, uneori cuvintele nu ne prea ajută. În iubire, mai ales cea crudă, cea care miroase a proaspăt, nu e loc de prea multe cuvinte. „Să dăruiești totul, să sacrifici totul fără speranță de răsplată: asta înseamnă iubire.” – Albert Camus

Și-a plimbat mâinile - 17792565 10210705087918265 409119147 n 150x150Citeste și: Jurnal căprui. Ce aşteptăm de fapt?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.