Doliu în mass-media – a murit Simona Catrina-Roman

Simona Catrina-Roman - simona catrina4

Doliu în mass-media – a murit Simona Catrina-Roman. Una din jurnalistele extrem de apreciate, al cărei nume s-a legat definitiv de revista Tango, a încetat din viață în noaptea ce a trecut, pierzând lupta cu un cancer mamar de care a aflat în mai 2016.

Anunțul decesului a fost făcut de soțul Simonei Catrina Roman, pe pagina sa de Facebook: „Nu știu cum să vă spun asta. Nici nu v-aș fi spus dacă îngerul pe care l-am avut lângă mine nu ar fi fost Simona cea atât de iubită de toată lumea care a zâmbit măcar o dată la articolele ei poznașe. Dacă ar fi putut să anunțe chiar ea, ar fi făcut-o, cu siguranță, în stilu-i propriu, prin care să ne smulgă un ultim zâmbet în loc să o plângem.

Citește și: Nu ignora durerea la sân

23 martie 2017, ora 00.50. Ziua și ora la care zâmbetul a înghețat pentru noi. Ziua și ora la care Simona Catrina-Roman a plecat dintre noi.

Citiți în continuare comoara pe care ne-a lăsat-o și, dacă nu vă e prea greu, trimiteți o rugăciune pentru ea. Voi reveni să anunț data înmormântării și sper că veți înțelege tăcerea mea la mesajele pe care mi le trimiteți. Să nu vă supărați dacă nu vă voi răspunde”

Sursă foto: libertatea.ro

Simona Catrina-Roman - cancer san 768x542 1 150x150Citeste si: Campanie de conștientizare a cancerului la sân, virală pe net!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.