Simona Halep, regina Roland Garros!

Halep - simonahaleprollandgarros

Simona Halep, regina Roland Garros! A fost a treia finală a Simonei și, de data aceasta, nu a mai lăsat șansa să treacă pe lângă ea. După un meci de o intensitate teribilă, Halep s-a impus cu 2-1 la seturi în fața americancei Sloane Stephens și a câștigat primul ei turneu de Grand Slam, marea ei dragoste, Roland Garros.

Despre meci, cu greu poți găsi cuvinte să îl descri. De fapt, cam așa a fost tot turneul de la Roland Garros. Cu o Halep de nerecunoscut față de anii precedenți, jucând un tenis perfect, cu o dăruire și o forță mentală, fizică și psihică duse dincolo de limitele unui om. Și care, în ultimele două meciuri, semifinala de joi cu Muguruza și finala de azi cu Stephens și-a alungat toți demonii trecutului.

Halep - simonahalep 1

Simona Halep, Roland Garros 2018, Simple Dames, 1/2 Finale, Photo : Cedric Lecocq / FFT

Părea din nou o finală blestemată. Stephens croită aproape din același aluat ca Serena, câștigând fiecare punct posibil. Și uite așa vedeam în fața ochilor un 1-0 la seturi și 2-0 pentru Sloane în cel de al doilea set. Trebuie să recunosc, am avut un moment de întristare și am scris pe Twitter: ”Asta este, poate la anul”. Dacă ar fi să mă alint, aș spune că cineva i-o fi transmis Simonei mesajul meu și ea s-a enervat așa de tare încât a decis să îmi dea o lecție. Pentru că tot mă declaram eu un hater al ei.

Citește și: Simona Halep, imagine emoționantă pe Instagram

Dar nu despre asta este vorba. Simona Halep de acum nu are nicio legătură cu Halep din finala cu Sharapova sau cu cea din finala de anul trecut, cu Ostapenko. A ajuns la maturitatea absolută în acest sport, jocul i s-a schimbat total iar un mare, imens merit în ceea ce este ea acum îl are Darren Cahil. Îmbrățișarea lor de la finalul meciului cu Stephens a spus tot ce trebuia spus. S-a închis cercul după momentul neplăcut de la Miami.

Halep - halep2

Dar acum totul este istorie. Istorie scrisă de o copilă care singură și-a dus bătăliile. Pe care, ca niște capricioși, am adoptat-o și noi și apoi ne-am crezut stăpânii ei. Nu voi retracta ceea ce am scris înainte, în anii trecuți, despre Halep. Dar mă voi pleca cu toată ființa mea în fața acestui talent incredibil. Mulțumim, Simona, pentru tot ce ne dăruiești, deși poate nici nu merităm. Doamnelor și domnilor, liniște, s-a încoronat regina Roland Garros.

Sursă foto: Roland Garros Facebook

Halep - Simona Halep interviu Harpers BAZAAR Romania 768x1152 90x90Citește și: Simona Halep, așa cum nu ai mai văzut-o!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.