Simona Halep – talentul ce a murit SPERANȚĂ !

Simona Halep - halep

Articol scris de Ionuț Iancu. Simona Halep – speranța ce a murit TALENT !  Nu sunt unul din susținătorii fanatici ai Simonei Halep. Nu pot spune însă că nu am avut momente când, văzând ceea ce face, am crezut că am în față unul din exemplele incredibile ale sportului românesc.

Că am în Simona Halep primul exemplu de român care reușește să învingă nu doar adversarele de tenis, dar și destinul acestui popor, rezumat atât de simplu în zicala: „Mai mult nu se poate!„. Pentru români, prima intersectare cu Simona Halep nu a fost legată de cât de bună este ea la tenis, ci, hai să nu ne mai ascundem după deget, cu momentul în care bustul ei impresionant a apărut pe toate buletinele de știri.

La fel cum, momentul în care o sportivă, tot Simona Halep, a făcut gestul incredibil de a suferi o intervenție chirurgicală de reducere a dimensiunii sânilor, întreaga lume s-a plecat în fața ei. Era și normal. Într-o perioadă în care trendul este exact invers, o tânără sacrifica ceva din femeia care era pentru visul ei de a deveni cea mai bună tenismenă. Acela a fost și momentul în care Simona Halep a început urcușul pe care toată lumea îl vedea oprindu-se la primul loc în lume.

Victorii peste victorii, turnee câștigate pe bandă rulantă, o finală de vis cu Sharapova la Roland Garros, meciuri incredibile cu Serena Williams. Un binemeritate loc 3 WTA și nimic nu părea a sta în calea micuței noastre campioane. Părea. Pentru că, ultimii doi ani, eu unul în consider de coșmar. Și, la fel cum în fotbal se spune de un fotbalist care eșuează că s-a născut talent și a murit speranță, cam aceasta ar putea fi concluzia și despre Simona Halep.

Undeva ceva s-a rupt. Mental, fizic, greu de spus. Răutăcioșii spun că ea joacă numai pentru bani. Și mai răuăcioșii nu uită că a refuzat să meargă pentru România la Olimpiadă, alegând în schimb să meargă la turnee de tenis ce îi asigurau bani. Și liniște. Se mai spune că și dragostea are partea ei de vină. Și aici știm cu toții că poate fi adevărat. Dragostea e un drog, te ucide ușor, te anesteziază.

Dincolo de toate supozițiile astea, eu personal rămân cu părerea de rău că visul Simona Halep se sfârșește prea repede. Că unul din modelele de femei din România, puternică, frumoasă, inteligentă, o învingătoare, pare a eșua tocmai datorită faptului că e româncă.

Dar poate mă înșel eu.

Sursă foto: ZiuaConstanța.ro

Simona Halep - istock lazy kid 150x150Citeste si: Copilul tău e un LENEȘ? Dezvață-l de asta !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.