Single-ul „Lost on you” pe scenă la BUCUREŞTI. LP vine în România !

Lost on You - lost on you

Lost on You - sandalele gladiator 6 150x150Articol scris de Andreea Panait

Single-ul „Lost on you” pe scenă la BUCUREŞTI. LP vine în România. Pentru că artiştii internaţionali au tot mai mult succes şi evenimentele de acest gen sunt din ce în ce mai promovate şi în România, o veste bună ne înseninează toamna pe scenă muzicală.

Cu un succes neaşteptat pentru „Lost on You„, artista americană Laura Pergolizzi va fi prezentă în cadrul festivalului Full Moon Live din 16-17 Septembrie la Arenele Române.

După mulţi ani de stat în umbră, compunând piese pentru mari artişti precum Rihanna sau Christina Aguilera, artista pop-rock a avut un real succes în întreagă lume după lansarea „Lost on you„ în luna iunie.
Festivalul Full Moon Live va promova şi trupe româneşti precum Yellow, Lucia, Moonlight Breakfast, Imagination Orchestra, având drept capete de afiş pe LP şi Asaf Avidan, care nu este la prima vizită în România, fiind prezent şi în 2014 cu ocazia unui concert acustic.
Nu pot decât să mă bucur că suntem incluşi în turneele oamenilor de valoare şi cred că festivalul este aşteptat deja de mulţi cu entuziasm.
Biletele puse în vânzare sunt încă în perioada de pre-sale şi pot fi achiziţionate cu 179 lei, din luna septembrie costul va fi de 199 lei. Grăbeşte-te!

Lost on You - fergie 150x150Citeste si: Fergie lansează liga mamelor COOL

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE – Perfect Imperfect.

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.