Singur…în trei! De ce să te chinui?

Singur...în trei? - 17334055 1875609155994489 3331217080484626432 n

Singur…în trei! De ce să te chinui? O poveste de viață nu merită niciodată să fie un chin,ea nu merită să te ducă în situația în care mai mult plângi, decât râzi. Ești „acolo”? Fugi și fugi tare! Îmi povestește un prieten despre povestea unei femei care de 30 de ani sta este într-o relație cu un barbat căsătorit, iar  nevasta lui știe si ea. De ce ai face asta?

Relațiile când la mijloc apare un domn sau o doamnă căsătorită, sunt la ordinea zilei. Dacă vrem să nu fim ipocriți, le arătăm cu degetul doar când nu ni se întâmplă nouă.  Treaba e simplă, indiferent cine cade în păcat, verigheta de pe deget nu a împiedicat pe nimeni să calce strâmb.  Dar să accepți o viață în care să aștepți să îți vină rândul? Oare nu e mult?

Citeste si: Ţinutele vedetelor la Premiile Gopo 2017!

Pot înțelege iubirile care vin și te năucesc, îți schimbă complet setul de valori și te-ai „rezolvat”  pentru tot restul  vieții. Când vine vorba de relații în paralel, aș mai sta pe gânduri! Nu cred că ar trebui să stai în „sosul”ăsta, și chiar dacă ai trecut pe acolo, trebuie să înțelegi că nu ăsta e drumul corect. Și nu că ar fi vorba doar despre corectitudine, e vorba despre ce te face fericit.

Indiferent de explicații, un partener nu divorțeazaă decât dacă vrea. Când apar prea multe explicații de genul –  „nu pot să o las, a amenințat că se sinucide”, ” nu plec, mi-e milă de el, dar te vreau și pe tine”– poate că ar fi momentul să îți asculți instinctul și să o iei la fugă. Să îți împarți viața în clipe de așteptare și clipe de fericire, mi se pare complicat! Să realizezi că ai fost doar o anexă, că a trecut viața pe lângă tine, că nu ai avut sărbători, copii sau pe cineva care să te țină în brațe, în fiecare noapte, mi se pare un coșmar.

Singura datorie pe care o aveam față de noi este să fim fericiți. Așa că 30 de ani îmi pare un film prea lung și presărat cu prea multe necunoscute. Și dacă nu te poți rupe? Înseamnă că îți asumi ca această slăbiciune a ta să te ghideze în viață,  spre nicăieri. Vine un moment, ai să vezi, când nimic de ce gândeai nu se mai aplică. Atunci când realizezi cât ești de singur(ă) de fapt. Și nu mai ești singur în doi, ești singur în trei! Merită?

Singur...în trei? - 17126558 1275652735844543 5186280087749656576 n1 150x150Citeste si: Fii Fericit! Ieși din Zona de Confort!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE– Perfect Imperfect

 

 

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.