Topul site-urilor cu nume STUPIDE! Citești și te CRUCEȘTI

site-uri - funny cartoon 1 1024x768

site-uri - Tuxedo Obama laughing AFP 640x480

Text de: E. Mara

Astăzi  am să îți explică de ce e important să gândești de două ori și să „tai” o singură dată. Te-ai gândit și tu că ai putea să îți faci un site personal? Foarte bine, dar fii atent la ceva. Dacă arunci o privir pe internet ai să afli că există internauți care au ales numele greșit. Uite ce poveste auaceste  8 site-uri cu nume extraordinar de nepotrivit. Cred că și Obama ar râde cu lacrimi dacă ar da de ele.

1. Whorepresents – „cadouri pentru curve”

Acestă pagină este de fapt o listă unde poți găsi numele agenților care reprezinte diferite celebrități. Spre exemplu vrei să afli ce agent îl reprezintă pe Justin Timberlake, dai un search aici. Intenția lor  eșuată a fost ca numele să fie citit Who represents sau tradus Cine-l reprezintă? A ieșit  whore presents care se traduce prin …cadouri pentru curve!

2. Expertsexchange – ” Expert în schimbare de SEX”

Expert Exchange este o bază de date unde programatorii schimbă sfaturi între ei. Intenția inițială a fost lăudabilă, traducerea însă ar fi Expert în schimbare de SEX. Ce înseamnă să dai cu bâta-n baltă!

3. Penisland – „tărâmul penisului”

Adică pe bune?! Cauți un pix sau un stilou? Internetul te ajută și îți propune să cumperi de pe penisland.net.  Nu mai este nevoie de nicio traducere aici!

4. Powergenitalia  – „putere genitală”

Fără nici o îndoială că acest website se referă la o companie italiană de energie. Cel puțin așa a fost intenția inițială, dar din păcate a ieșit altceva. Poate că acm sunt și mai cunoscuți. Așa s-a născut power genitalia. Or fi și organe puternice în energie, ce știu eu!?

5. Molestationnursery – „grădinița molestării”

În plin scandal cu grădinițe și educatoare care bat copii acest website se integrează perfect. Nici nu îmi vine să glumesc pe tema asta, dar uitându-mă la numele acestei pagini, mă întreb –  Ce-a fost în capul lor?  Molestation nursery. Din fericire însă website-ul se referă la Mole Station Nursery și nu are legătură cu abuzurile. Doamne ajută!site-uri - funny cartoon

6. Cummingfirst – Cine termină primul

Asta e favorita mea. În traducere? Cine termină primul. Cui aparține pagina? Unei biserici Metodiste. Pffff, potrivirea? Aproape perfectă aș spune eu. Ce să zic!? Au avut sfătuitori inspirați.

7. Speedofart – „un vânt puternic”

Băieți care desenează, fac artă și au și niște site-uri superbe. Speed of art inseamnă viteza artei, dar știi cum sună dacă-i spui unui american speedofart? Să zicem doar că  e bineă să te adăpostești  – urmează un vânt rapid!

8. Gotahoe – „ai o curvă”

Are cineva „a hoe’? Știe cineva un peste? Glumesc, evident că site-ul spune altceva. Pagina își dorea să fie o invitație turistică pentru zona Tahoe ( Go Tahoe). Dacă te uiți la nume, îți vin alte idei. Nu le-a ieșit.

Știi și tu un nume de domeniu amuzant?

sursa foto: reuters.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.