Slăbește ! Dar nu cu prețul vieții !

slăbește - Slabeste rapid si sanatos in 21 de zile 1024x683

Slăbește ! Dar nu cu prețul vieții ! Nu e de ieri, de azi. E ca o himeră care urmărește societatea în care trăim de secole. Tiparul perfecțiunii fizice, a lui „așa da„ și „așa nu„ în ceea ce privește oamenii frumoși și restul, știți voi, cei un pic mai ok decât dracul. Și de aici, lupta unora de a ajunge să se încareze în acest tipar al frumuseții. O luptă dusă inegal, incorect, și care pentru unii se sfârșește tragic.

Pentru că slăbitul niciodată nu trebuie făcut după ureche. Pentru că a slăbi nu înseamnă a te înfometa. Pentru că atunci cineva slăbește, trebuie să o facă sănătos. Tocmai de aceea medicii nutriționiști atrag atenția asupra riscurilor la care se poate supune cineva care slăbește brusc, pe baza unor diete draconice.

Nutriţioniştii avertizează că dietele-fulger sunt extrem de periculoase pentru organism, iar pierderea rapidă în greutate ne poate încetini metabolismul. Acest lucru pe viitor poate favoriza acumularea kilogramelor nedorite.
Dietele care sunt periculoase pentru organism:

– Dieta bazată pe supă de varză duce la un deficit mare de nutrienţi, iar din cauză că are un conţinut ridicat de sare poate provoca retenţie de apă în corp. Este bine de ştiut că o astfel de dietă are rezultate de scurtă durată.

– Dieta de schimbare a metabolismului este întotdeauna săracă în alimente nesăţioase şi aduce un aport mare de sodiu şi de colesterol. Este foarte nocivă pentru organism.

– Monodietele sunt periculoase pentru organism din cauză că duc la slăbirea sistemului imunitar, iar oasele devin mult mai fragile. Sunt persoane care aleg un singur fel de mâncare şi îl consumă timp de 7 zile, dar nu realizează că acest lucru le poate afecta sănătatea.

Sursă foto: yve.ro

Citește continuarea pe: Adevărul.ro

slăbește - mur  turi gustoase 150x150Citeste si: Trucuri pentru murături gustoase

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.