[VIDEO] Smiley – De unde vii la ora asta?

Smiley - smiley 1024x681

[VIDEO] Smiley – De unde vii la ora asta? anul 2017 este unul deosebit pentru Smiley, artistul aniversând 10 ani de când a debutat în cariera sa solo. Întregul concept al acestor 10 ani este reunit sub hashtagul #smiley10.

De la începutul anului, artistul a lansat hit după hit: „Flori de plastic”, „Confesiune” sau colaborarea de succes cu cei de la Damian & Brothers, „În stație la Lizeanu”, o reinterpretare a unei piese de succes, ce acum se află pe locul 2 în topurile muzicale românești.

Citește și: Ștrumpfii – satul pierdut, liderul box-office-ului din România

Iura Luncașu, regizorul acestui clip, a vorbit despre povestea din spatele piesei: „Mi-am dorit să fac un clip cu o poveste aparte, un clip mai puţin descriptiv. Sunt adeptul poveştilor şi în videoclipuri, îmi place să creez situaţii neaşteptate şi să surprind publicul. Ca-n viaţă, aparenţele trebuie decodificate, aceasta este şi esenţa poveştii din videoclip. Aparent, el este cel care trăieşte o dramă, aşteptând-o pe ea până târziu în noapte. Am găsit însă acest twist care este relevat la sfârşitul clipului, când realizezi că, de fapt, el, cel care agonizează, este aşteptat acasă de către iubită, iar totul s-a derulat în imaginaţia lui. De multe ori, când iubeşti şi din dorinţa de a conserva o relaţie, poţi avea o mie de trăiri sau de stări„

Momentul culminant al poveștii #Smiley10 se va petrece pe 1 iunie, când artistul va susține un concert aniversar.

Sursă foto: hahahaproduction.com

Sursă știre: urban.ro

Smiley - Rihanna wearing Chopard at the Diamond Ball 150x150Citește și: Rihanna lansează o colecție de bijuterii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.