Smiley și Gina Pistol, povestea de iubire a anului!

Smiley - Ginal 00000

Smiley și Gina Pistol, povestea de iubire a anului! Iubirea dintre Smiley și Gina durează de mai bine de trei luni, spun surse apropiate celor doi, dar abia de curând cei doi au fost surprinși împreună.

Smiley este un artist împlinit, care anul acesta aniversează 10 ani de proiect personal, lansează hit după hit, este co-prezentator al celei mai de succes emisiuni de talente și în juriul unei emisiuni ce caută vocile viitorului din muzica românească. Pe plan personal, dincolo de povestea de dragostea cu Laura Cosoi, lucrurile nu au stat la fel de roz. Deși a fost cuplat de-a lungul timpului cu multe alte domnișoare, mai mult sau mai puțin cunoscute, nici una din aceste relații nu a fost confirmată.

Citește și: [VIDEO] Smiley, videoclip nou în proiectul #Smiley10: ”O altă ea!”

Gina Pistol este una din cele mai frumoase și dorite femei din showbiz-ul autohton. Și asta s-a văzut și în multele relații pe care le-a avut de-a lungul timpului, cu unii din cei mai mari crai ai Bucureștiului, printre care Codin Maticiuc sau, cel mai recent, fiul lui Dorin Cocoș, Alin Cocoș.

Nici unul din cei doi, nici Smiley, nici Gina Pistol, nu a dorit să comenteze aceste informații legate de relația dintre ei.

Sursă foto:

Smiley - perfectcouple 150x150Citește și: Horoscop special – cuplul de nedespărțit al zodiacului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.