Smokey eyes – machiajul vedetelor de la Hollywood!

smokey eyes - smokeyeyes

Smokey eyes – machiajul vedetelor de la Hollywood! În funcţie de formă feței şi a ochilor, machiajul Smokey poate fi cea mai bună alegere. Este un machiaj dramatic, potrivit evenimentelor din timpul serii şi se potriveşte perfect femeilor cu ochii mari, dând un plus de mister privirii. În combinaţie cu atitudinea potrivită, seară va fi de neuitat.

Acest make-up face subiectul unei şedinţe din cadrul cursurilor şcolii de make-up Abacademy. Şi pot spune că este cel mai aşteptat de către cursantele mele. Multe dintre ele mă întreabă din prima zi de cursul în cadrul căruia vor învaţă să realizeze mult doritul machiaj.

Ceea ce trebuie să aibă în vedere fiecare dintre voi este faptul că machiajul de seară diferă enorm faţă de cel de zi, cel dintâi mizează foarte mult pe impact, iar caracteristicile principale sunt definite de jocul de umbre şi lumini obţinute cu multă măiestrie. Numeroase actriţe de la Hollywood poartă cu plăcere acest tip de machiaj, iar trecerea timpului nu a reuşit până acum să-l demodeze. Frumoasă Kim Kardashian a devenit un adevărat icon al acestui tip de make-up.
Smokey eyes make-up este machiajul care va conturează puternic ochii făcând să iasă şi mai bine în evidenţă culoarea irisului. Din acest punct de vedere este foarte important să va jucaţi cu nuanţele care vi se potrivesc cel mai bine.
Etapele realizării unui machiaj smokey eyes

1. Regula de bază în realizarea oricărui tip de machiaj începe cu demachierea, tonifierea şi hidratarea tenului.
2. Pasul următor constă în aplicarea unui primer sau fond de ten doar pe ploapa superioară.

PONT! În realizarea acestui tip de make-up ordinea aplicării bazei se schimbă puţin. În felul acesta puteţi îndepărta cu uşurinţă particulele de fard negru care cad în timpul aplicării. Astfel veţi reuşi să realizaţi nu doar un machiaj perfect, ci unul impecabil.

3. Corectarea sprâncenelor. Cu ajutorul unui kit de sprâncene trasăm linii perfecte pentru a le evidenţia cât mai bine. De asemenea, este important să puneţi lunima atât în arcadă, cât şi deasupra sprâncenelor. Acestea joacă, pe lângă conturul electrizant al ochilor, un rol extrem de important.

Sursă foto: reginele.ro

smokey eyes - sprancene 150x150Citeste si: Vrei sprâncene incredibil de frumoase? Iată 5 pași să le obții!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.