ȘOC! Cei mai noi candidaţi PNL

De ce mă "enervează" Costi Rogozanu! - Fotor 146114149575551 1 576x1024

Dimineaţa cafeaua zâmbește. Azi. Ieri imi venea să dau cu ea de pereţi. Sau poate ieri zâmbea și azi e cu pereţii, cine mai știe? Când nu ești în vacanţă, zilele au fel stupid de a semăna între ele. Au așa un fel de plictis, ca și cum am avea timp pentru rutină. Fac ochi pe bune abia pe la 12… când vine Costi Rogozanu și trebuie să fiu ceva mai deșteaptă. Uneori e greu. Ha! Gata, am realizat cafeaua de azi citește pentru că mi-am adus aminte că l-am rugat pe Costi să îmi recomande trei cărţi din 2016 pe care ar trebui să le citesc. Citind mesajul lui, m-am amuzat teribil. Practic are o părere foarte buna!:))))De ce mă "enervează" Costi Rogozanu! - Fotor 146114149575551

„Cum îmi imaginez publicul prietenei Zeicescu? Puţin hedonist, modern familist, oleacă autist de la frecarea smartphone-ului ca pe lampa lui Aladin, cu venit peste medie, dar cu frustrări de la aspiraţii prea mult peste medie. Deci o să le recomand nişte cărţi care pot face faţă unor asemenea condiţii vitrege. Ceva care să semene cu nişte shoturi de adrenalină urmate de un chillax apocaliptic.”

Uite, de asta mă „enervează” Costi Rogozanu. Această combinaţie firească între încăpăţânare de stânga și sensibilitate de-a dreptul simpatică. Era să scriu de dreapta, dar m-ar fi costat viaţa!:))) Ca să obţin victoria finală până la ora 12, când îmi o să îmi dea iar cu ideologia în cap, am scos din arhivă această poză. Ea se numește: Primăria Oameni și Fapte.

ȘOC! Cei mai NOI candidaţi PNL. Votaţi-ne! „Candidam” pentru PNL la Primăria Capitalei, am auzit că vor să renunţe și la Predoiu…în max. 24 de ore. :)))) Ce zici Costi, avem șanse?

De ce mă "enervează" Costi Rogozanu! - Fotor 146062831520872

Trecând peste circul politic, de care ne vom ocupa într-un alt articol, e și păcat cu așa marfă bună, uite ce ne recomandă Costi să citim: De ce mă "enervează" Costi Rogozanu! - tim

Chuck Palahniuk – Beautiful you. Autorul „Fight club” încă aduce noutăţi în cîmpul satirei complet demente. Omul inventează un soi de Steve Jobs al jucăriilor sexuale, şi o superbă eroină ingenuu-ţărăncuţă pradă consumului sexual total. Combinaţie de mitologie high tech, băşcălie la „50 shades of Grey” şi personaj feminin memorabil care se trezeşte din orgasm şi şterge cu noi toţi pe jos.De ce mă "enervează" Costi Rogozanu! - 9780307455796

Irvine Welsh – Viaţa sexuală a gemenelor siameze. Ăsta e autorul celebrului „Trainspotting”. Numai că drogurile sînt astăzi insuportabil de demodate. Noua şmecherie de dereglare nebună a simţurilor: fitnessul. Şi mai ales poziţia de antrenor de fitness. Aici sîntem de acord. Şi eu cred că viitorul mare dictator al Pămîntului se va recruta dintr-un program de slăbit.

Kazuo Ishiguro – The Buried Giant. Fantasy scris de un autor totuşi fiţos, cu pretenţii de stil la înalt nivel. Dar şi cu reuşite certe – „Nemîngîiaţii”, „Să nu mă părăseşti” sînt superromane. V-o recomand pentru că ştiu că sînteţi făcuţi din plastilină la chestiil cu amorul. Că, dincolo de măştile uber-middle-class, există totuşi nişte romantici zaharisiţi. Eu cel puţin îmi cultiv prosteala melodramatică. Iar acest roman – îl găsiţi decoamdată doar în engleză prin librării online – e o minunăţie de zahariseală de dragoste. Ishiguro te gîdilă deasupra stomacului cu un pămătuf de şters praful. E şmecher. Poate produce suspine sincere industrial.

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.