ȘOC monden – Ilie Năstase divorțează?

ilie năstase - ilie n  stase

ilie năstase - 12512343 855099124617082 730334330228149950 n 150x150Text scris de Andreea Panait

Acum ceva timp, Brigitte Năstase s-a retras la Viena pentru o serie de investigaţii legate de starea de sănătate, fără a-l avea alături pe soțul ei, Ilie Năstase.

De data aceasta, plecată în Italia cu acelaşi scop, a avut parte de surprize primite de „acasă”. Tabloidele vigilente surprindeau prezenţa domnului Năstase în compania unei blonde într-un restaurant din Bucureşti într-o atmosferă relaxată.

Ziua de joi nu a fost prea bună pentru fostul model, urmată de o izbucnire publică pe Facebook : „Eu sunt în concediu cu familia în Italia şi astăzi am văzut un articol pe site la Wowbiz în care Ilie era cu o blondă la un restaurant din Bucureşti (Braserie).
Caut să aflu exact adevărul, dacă e aşa cum se insinuează, şi Ilie şi domnişoara au o relaţie, eu mă retrag… Nu depind , nu am copii cu el, nu l-am înşelat niciodată, iar situaţia sănătăţii nu îmi permite să mă enervez.”

Nu e prima dată când Brigitte recunoaşte liber în public că relaţia cu soţul sau a fost una întreruptă de întâmplări neplăcute, în care puterea de a ierta a fost din răsputeri solicitată, iar limitele puse la încercare în mod repetat.

Cancan.ro l-a urmărit pe domnul Ilie Năstase, descoperindu-i vizitele la casa blondei în compania căreia a fost surprins, iar ţinuta domnişoarei care îşi aştepta musafirul, nu ajută deloc în dezvinovăţirea suspectului.

După 6 ani de relaţie, 3 ani de căsnicie şi mai multe tentative de divorţ, Brigitte pare determinată să îşi încheie socotelile definitiv în favoare stării de sănătate către care trebuie să îşi îndrepte atenţia.

„După cum deja v-ați dat seama, drumul meu și al soțului meu se cam desparte pentru că eu am propriile mele probleme, de sănătate, și nu îmi pot permite să mă mai las pe locul doi…. Alegerea a făcut-o ca de obicei, el”, a scris această pe rețeaua de socializare.

ilie năstase - ilie n  stase blond   300x278

Ilie Năstase a împlinit 70 de ani în urmă cu nicio o lună, iar soţia i-a fost alături în orice moment important, mai ales atunci când acesta a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul „Steaua României” în grad de Comandor, arătându-şi respectul şi admiraţia evidente.

Dacă ar fi să privim înapoi, Ilie Năstase a fost întotdeauna înconjurat de femei. De la începutul relaţiei, Brigitte şi-a asumat apropierea de un bărbat apreciat şi căutat de sexul frumos. Îţi creşte sufletul atunci când bărbatul tău este dorit, dar nu şi atunci când se lăsă pe mâinile lor!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.