ȘOCANT – Grasu XXL lovește un spectator!

grasu xxl - grasu xxl

ȘOCANT – Grasu XXL lovește un spectator! Imagini cu Dragoș Nichifor, cunoscut sub numele de scenă Grasu XXL, lovind un tânăr care participa la un concert, fac deja înconjurul internetului.

Dragoş Nichifor, cunoscut că Grasu XXL, a fost invitat de către studenţii Facultăţii de Chimie să cânte la balul bobocilor, iar în timp ce se află pe scenă artistul s-a simţit jignit de gesturile şi declaraţiile unui tânăr din public, şi-a pierdut cumpătul, a coborât de pe scenă şi i-a dat un pumn băiatului în zona capului, scrie Adevărul.ro. Întregul moment a fost filmat de un alt spectator.

Tânărul agresat a declarar: „Eram împreună cu prietenii mei şi mă distram, chiar dacă nu agreez acest cântăreţ. La ceva timp am început să-mi exprim dezacordul faţă de versurile sale prin intermediul unor semne nu tocmai adecvate, ce-i drept. După un timp el a observat acest lucru şi a trimis bodyguarzii să ia măsuri. Necunoscându-mi identitatea, aceştia au luat măsuri împotriva altei persoane, agresându-l doar verbal şi spunându-i să părăsească clubul. În acest timp, după cum se poate observa şi pe filmare artistul a coborât de pe scenă şi m-a lovit“

Dacă iniţial a afirmat că „o palmă după ceafă nu e bătaie”, Grasu XXL a revenit apoi asupra declaraţiilor, recunoscând că a greşit.

„O palmă după ceafă nu e bătaie, nebunilor care sunteţi voi. Ar fi trebuit la cum s-a comportat copilul respectiv. Chiar şi aşa, eu am greşit, palmă trebuia să i-o administreze cineva acasă”, a scris cântăreţul vineri seară pe Facebook.

„După cum am spus şi aseară, eu am greşit, gestul meu nu are nicio scuză!”, a continuat cântăreţul sâmbătă dimineaţă.

Sursă foto: 1music.ro

Citește continuarea pe adevărul.ro

grasu xxl - Andra 150x150Citeste si: Andra face ravagii cu Floare de nu mă uita!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.