Sofia Vergara, poze nud la 45 de ani!

Sofia Vergara - sofia vergara goal

Sofia Vergara, poze nud la 45 de ani! Una din cele mai frumoase femei din lume, Sofia Vergara le-a făcut o surpriză fanilor ei, pozând complet goală, la 45 de ani, pentru coperta revistei Women’s Health.

Pozele, de o senzualitate incredibilă, ne-o arată pe Sofia într-o formă de invidiat, și asta deși, după cum recunoaște chiar ea în interviul din revistă, a evitat mereu să intre într-o sală de fitness. Motivul? Tocmai formele ei apetisante: ”Sânii mei mari mă împiedică să fac exerciții. Nu pot face nici măcar o genoflexiune, am genunchii slabi și oasele la fel”.

Citește și: [VIDEO] Andra, videoclip canicular: ”Mi-ai luat mințile!”

Sofia Vergara a vorbit și despre un alt aspect, care pentru unele femei este extrem de greu de atins: cum să îți accepți corpul așa cum ți l-a dăruit natura, dar, mai ales, cum să accepți schimbările pe care le suferi ca femeie odată ce înaintezi în vârstă: ”Am 45 de ani. Chiar dacă ai vrea, la vârsta aceasta nu mai ai cum să vorbești de perfecțiune. Lumea zice că arăt ca la 20 de ani. Nimic mai neadevărat. Schimbările la nivelul pielii sunt majore!”

Sursă foto: Women’s Health

Sofia Vergara - samshepard 150x150Citește și: Broadway îi aduce un omagiu lui Sam Shepard

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.