Sofia Vergara, scandal cu fostul soț pe embrioni!

Sofia Vergara - sofia vergara goal

Sofia Vergara, scandal cu fostul soț pe embrioni! Unele divorțuri se lasă cu sume mari de bani împărțite sau cu scandaluri crunte pe cine ia tablourile. Sofia Vergara duce lucrurile la un cu totul alt nivel. Despărțită de Nick Leob din 2014, aceasta a câștigat la tribunal și dreptul asupra embrionilor ei înghețați, ce au fost declarați cetățeni ai Californiei.

Deși cei doi s-au despărțit în 2014, Nick Loeb a dat-o în judecată pe Sofia Vergara pentru a obține dreptul la viață pentru embrionii ei congelați în Louisiana, singurul stat care conferă astfel de drepturi legale. Actrița a invocat însă faptul că embrionii au fost concepuți în California și că nici ea, nici Loeb și nici embrionii nu au nicio legătură legală cu Louisiana.

Potrivit unor documente depuse la tribunal și obținute de site-ul TMZ, judecătorul a decis în favoarea Sofiei Vergara, apreciind că embrionii sunt californieni.

Citește și: Papa Francisc: ”Îi mulțumesc Domnului pentru femeile din viața mea!”

Potrivit New York Post, atunci când Sofia Vergara și Nick Loeb erau încă împreună, ei au decis să congeleze doi embrioni fertilizați in vitro. Embrionii se află în prezent în California, dar actorul a cerut ca ei să fie transferați în Louisiana și să fie aduși la viață de o mamă surogat. Nick Loeb le-a dat și nume celor doi embrioni — ambele fetițe — respectiv Emma și Isabella.

Sursă știre: Agerpres

Sofia Vergara - giphy 5 150x150Citește și: George Clooney, despre cel mai nou rol: ”Schimb scutece!”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.