[VIDEO] Sore cucerește vara în ritmuri ”Bumba”

Sore - Screenshot 223 1

[VIDEO] Sore cucerește vara în ritmuri ”Bumba”. Sore a lansat videoclipului ultimului ei single, ”Bumba”, un clip extrem de colorat, cu ritm, cu mult outfituri și care în mod sigur va fi unul din hiturile acestei veri.

Piesă “Bumba” este compusă de către Sore şi Feli, alături de Şerban Cazan, Lucian Nagy şi Florin Bokâ. În concordanţă cu cele patru tipuri de personaje din videoclip, Sore a adăugat şi 4 declaraţii pentru 4 dintre cele mai importante etape din viaţa oricărei persoane.

S: cred fiecare dintre noi face nebunii în dragoste.. eu una stau mereu şi analizez, îmi fac scenarii, îmi imaginez şi apoi sfârşesc prin a super complica. De fapt, ar trebui totul se reducă la faptul ne iubim şi atât, nu?

Citește și: Obama a dat-o de gol pe Beyonce – artista va avea fetițe!

O: daaaa, iubirea ne aripi. Eu simt super energizată de serotonina pe care corpul meu o eliberează când iubesc. Îmi dansează fiecare părticică din corp şi toată fiinţă mea mulţumeşte cumva pentru ceea ce simt.

R: sunt de acord cu voi dar în acelaşi timp pentru mine iubirea este cuminte, curată şi doar a mea. Adică o simt cum creşte înăuntrul meu şi cumva nici nu ştiu cum o exprim. Parcă dacă încerc o descriu îşi pierde din inocenţă, ştiţi ce spun?

E: da, ştim. Cred până la urmă ceea ce simţiţi voi s-ar putea rezuma la faptul iubirea, echilibrul şi starea de fericire sunt de fapt toată călătoria noastră frumoasă, în doi. Nu o destinaţie, ci fiecare pas, fiecare moment, fie el mai pozitiv sau mai negativ, toate se descriu ca şi dragoste. Dragostea se simte la fiecare pas, nu ne trebuie un finish line fim îndrăgostiţi. Suntem nebune toate, va spun!

Citește continuarea pe Urban.ro

Sore - Andracasapoporului 150x150Citește și: Imaginea zilei – Andra, concert pe acoperișul Casei Poporului

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.