Sorin Mierlea: ”Supra-accizarea produselor cu zahăr, benefică”

Sorin Mierlea - Screenshot 171

Sorin Mierlea: ”Supra-accizarea produselor cu zahăr, benefică”. Ne confruntăm la fiecare pas, în fiecare magazin, cu etichete care fie ascund anumite informații, fie, citindu-le, descoperim că au în conținutul lor multe ingrediente care pot face foarte mult rău. Unul din aceste ingrediente este zahărul, un dușman din ce în ce mai periculos în viața noastră.

Prezent în studioul Perfect Imperfect, Sorin Mierlea, prezentator la ”Eu, consumatorul” ne-a vorbit despre aspectele de mai sus, dar și despre inițiativa legislativă de supra accizare a produselor cu zahăr, ce este în dezbaterea Parlamentului acum:

Citește și: Infocons – aplicația care te ajută să știi ce cumperi

”Dacă tot vrem să mâncăm o ciocolată, haideți să mâncăm una în care conținutul de cacao este foarte mare. Dacă vedem mai mult de 2-3 ingrediente pe care nu le cunoaștem, putem să lăsăm produsul în raft, pentru că, slavă Domnului, avem o paletă foarte mare de produse.  Dacă o ciocolată conține foarte mult zahăr, trebuie să fim atenți și cât mâncăm, chiar dacă ne place gustul.

Orice substanță din orice produs, într-o cantitate este aliment, în alta medicament, iar în alta otravă. Și să nu uităm și de copii, reclamele care sunt făcute duc la probleme stomatologice, endocrinologice. Inițiativa care este astăzi în Parlament este de salutat, cea a accizării tuturor produselor cu zahăr suplimentar”.

Sursă foto: dcnews.ro

Sorin Mierlea - ivanka trump melania trump vatican veils 150x150Citește și: Melania Trump scandalizează internetul

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.