Soția lui Victor Ponta se lansează în afaceri

- DS portret 2014 alt1 768x1024

Daciana Sârbu ar putea să va invite, în curând, la bar. La barul domniei sale. Unul în buricul Capitalei, la umbra Ateneului Român. Oricine se plimbă pe strada Benjamin Franklin nr. 5, potrivit jurnalistului Cătălin Prisăcariu, va observa că, în prezent se lucrează de zor la amenajarea localului.

Realitatea.net scrie că firma europarlamentarului Dacianei Sârbu a fost înfiinţată anul trecut, cu obiect de activitate „comerţul pâinii, al produselor de patiserie şi zaharoase”. Însă bilanţul de un an nu arată prea bine. Potrivit situaţiei financiare depuse la ANAF, firma are pierderi de 45 de mii de lei şi datorii de aproape 135 de mii de lei.- DS portret 2014 altfoto: greenreport.com

Soţia premierului ar putea să deschidă această afacere nouă într-o Românie care spune că fiscalitatea e cel mai mare obstacol în calea unui business.

Conform studiului EY Antreprenorii vorbesc – Barometrul antreprenoriatului românesc 2015, antreprenorii spun că se confruntă cu lipsa predictibilităţii fiscale, lipsa resurselor umane calificate, lipsa de interes pentru antreprenori în cadrul administraţiei centrale şi locale, lipsa de viziune a politicilor publice, lipsa incubatoarelor de afaceri, a resurselor financiare sau educaţiei antreprenoriale.( Claudiu Popa)

- coperta tango daciana sarbu iulie 2012 12899foto: tango.ro

citeste mai multe despre barul Dacianei pe Jurnalistii.ro

 

Live & Believe

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.