În prag de sărbători

sărbători - christmas tree living room 1024x768

Articol scris de Elisabeta Pancea. În prag de sărbători. Ne așteaptă o perioadă minunată: sărbătorile de iarna și apoi trecerea în noul an. Momente de bilanț, recunoștință, de speranță.

Cu siguranță nu a fost un an ușor și provocările s-au ținut lanț pe toate planurile pentru fiecare dintre noi, dar am reușit să ajungem la final de an cu bine și cu încrederea că putem depăși orice problemă, cu gânduri bune pentru ceea ce va veni și cu dorința de mai bine.

Până la urmă viața merge înainte cu bune și cu rele noi trebuie să luăm din ea tot ce putem și să dăruim mai departe câte ceva din tot ce am primit. Să ne iubim și să iubim pentru că iubirea este cea care ne ajută să devenim mai buni și mai frumoși, să ne îngrijim de sănătate pentru a fi capabili să facem lucrurile să meargă, să acționăm în spiritul bunei înțelegeri nu al frustrării și al urii să privim viața cu inima curată.

Cam despre asta ar trebui să fie sărbătorile. Despre oameni. Oameni frumoși la suflet. Oameni care, într-o lume plină de cenușiu, de ură, de furie și de urăt, vor să dăruiască lumină, dragoste, pace și bucurie. Iar asta se întâmplă mereu în sânul familiilor. În sunet de colinde, în miros de bucate alese și cu gândul că ești fix acolo unde îți doreai să ajungi.

Să respectăm natura și legile ei pentru că această planetă este casa noastră. Să facem din viața noastră un exemplu, astfel încât să -i putem inspira pe cei din jurul nostru și să încurajăm schimbările pozitive din jurul nostru.

Este de ajuns să aprindem o lumânare pentru ca apoi cei din jur să ia și ei lumină și să se răspândească în jur o mare de lumină. Și așa cum spunea un mare scriitor ,,Trăiește -ți viața ca și cum fiecare faptă a ta ar deveni lege universală”

sărbători - maxresdefault 150x150Citeste si: Ne plictisim?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.