Spitalul Universitar, cu bloc operator nou gata, dar fără echipamente

spitalul universitar - spitalul universitar bucuresti

Spitalul Universitar, cu bloc operator nou gata, dar fără echipamente Situația spitalelor românești nu numai că nu se îmbunătățește, așa cum ar trebui, da pe zi ce trece, informațiile care vin sunt menite să tragă un semnal de alarmă asupra situației grave în care se află sistemul medical românesc: fără medici, subfinanțat, cu spitale ce stau să pice sau rămân la infinit șantiere.

Invitat astăzi la Perfect Imperfect, fostul manager al Spitalului Universitar București, doctorul Cătălin Cârstoiu, a vorbit despre situația noului bloc operator de la Spitalul Universitar: Spitalul Universitar, cu bloc operator nou gata, dar fără echipamente:

Citește și: Criză de sânge în spitale!Centrele de transfuzii au nevoie de donatori

„Blocul operator vechi a fost închis în 2007, nu mai era conform. Începuseră și lucrările la noul bloc operator, care ocupă un nivel. Parterul acestui corp de clădire este funcțional, acolo funcționează bucătăria spitalelor. Au fost niște lucrări anevoioase.

În luna mai anul trecut, blocul operator, din punct de vedere al lucrărilor, era gata. În 2016 am invitat presa să vadă cum arată acest bloc operator. În cursul anului 2016 au apărut și două modificări de normativ, unul legat de incendii și unul legat de evacuarea apelor. Noi am solicitat la începutul anului 2016 bani pentru echipamentele necesare noului bloc operator.”

”Eu m-am zbătut cât am putut de mult să modernizez Spitalul Universitar. Nu este vorba de nicio vendetă acum, eu îi susțin pe cei din noua conducere să termine tot ce trebuie terminat. Spitalul arată cu totul altfel față de acum 10 ani”

Sursă foto: bucureștifm.ro

spitalul universitar - pensionari 150x150Citește și: INS – România îmbătrânește într-un ritm îngrijorător

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.