Spotify, lansat oficial în România!

Spotify, lansat oficial în România! Cel mai mare serviciu de streaming muzical din lume, cu peste 159 de milioane de utilizatori în 65 de țări, este acum disponibil și pentru români.

Spotify oferă în România atât o versiune gratuită, susţinută prin conţinut publicitar, dar şi o versiune superioară, pe bază de abonament lunar. Utilizatorii pot asculta melodiile preferate gratuit sau pot trece la Spotify Premium pentru 4.99 euro pe lună, aproximativ 23 de lei. Spotify oferă posibilitatea de a căuta, descoperi, alcătui playlist-uri şi construi propria colecţie muzicală, dar şi de a distribui conţinutul preferat către prieteni.

Spotify vine astăzi în România pentru a oferi o selecţie de titluri locale şi internaţionale, reunite într-o bază de date de peste 35 de milioane de melodii, disponibile atât pentru utilizatorii variantei gratuite, dar şi celor care au optat pentru varianta Premium. Playlist-uri personalizate Pe Spotify poţi găsi muzica preferată, indiferent de gusturi sau starea de spirit.

Citește și: [VIDEO] Smiley ne invită iar la ”Vals”!

Utilizatorii din România au acces instant la o varietate de playlist-uri globale, alcătuite de experţi şi actualizate în mod constant, dar pot descoperi şi alte milioane de playlist-uri internaţionale, aparţinând Spotify sau altor iubitori ai muzicii.

Unul dintre principalele atuuri ale serviciului Spotify este personalizarea, ce permite fanilor să găsească muzica preferată într-un mod facil, dar şi să descopere noi piese şi artişti, în baza preferinţelor şi a modului în care obişnuiesc să asculte muzică. Când un utilizator nou se alătură comunităţii Spotify, el este invitat într-un proces numit ‘Taste Onboarding’, ce ajută Spotify să înţeleagă mai bine muzica pe care acesta o apreciază.

Continuare știre pe Adevărul.ro 

Sursă foto: Pixabay

Spotify - thehumans 90x90Citește și: The Humans, reprezentanții României la Eurovision 2018!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.