Ce spune culoarea ochilor despre PERSONALITATEA ta!

ochilor - ochiverzi

Ce spune culoarea ochilor despre PERSONALITATEA ta! Despre ochii căprui s-a spus întodeauna că „fură inima oricui„. Despre ochii verzi că te hipnotizează. Dar oare ce spune știința despre culoarea ochilor?

Ochii căpui

Din punct de vedere ştiinţific, ochii căprui sunt rezultatul unei cantităţi mai mari de melanină în corp. Persoanele cu ochii căprui sunt, în general, mai puternice şi încrezătoare în forţele proprii motiv pentru care ceilaţi le cer sfatul.

Cercetătorii de la Universitatea Charles din Praga susţin că oamenii cu ochii închişi la culoare sunt percepuţi drept loiali şi respectoşi, însă care nu pleacă niciodată capul. De obicei, persoanele cu ochii căprui sunt liderii grupului din care fac parte.

Un alt lucru interesant este că aceşti oameni dorm mai puţin cu două ore decât semenii lor care au ochii de o culoare diferită, susţine un studiu publicat în Chronobiology Internaţional.

Ochii albaştri

Oamenii din această categorie nu doar că sunt extrem de puternici din punct de vedere fizic, ci şi mental. Cu toate că, adesea, oamenii nu văd această parte a ta.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că persoanele cu ochii albaştri sunt percepute drept slabe, moi, în care nu se poate avea încredere. Însă, potrivit Medical Daily, se mai crede despre ei că sunt „prea competitivi şi egoişti”.

Însă nimic mai puţin adevărat. Studiile realizate la Universitatea de Medicină din Pittsburgh susţin că femeile cu ochi albaştri tolerează mai bine durerea cauzată de aducerea pe lume a unui copil comparativ cu semenele lor cu ochii căprui sau negri.

De asemenea, gestionează mai uşor stresul pe care îl presupune creşterea unui copil. Dr. Inna Belfer de la Universitatea de Medicină din Pittsburgh spune că acest tip de forţă interioară le ajută să aibă o stare emoţională bună după ce procesul naşterii s-a încheiat.

„Într-un studiu la care au participat 48 de femei gravide – 24 cu ochii închişi la culoare şi 24 cu ochi de culoare deschisă, cele din categoria a două au trecut rapid peste anxietatea şi depresia determinate de naştere”.

Sursă foto: xmodas.com

Citeșete continuarea pe Sfatulpărinților.ro

ochilor - astazi e ziua ta bogdan naumovici 18393796 150x150Citeste si: Bogdan Naumovici la Perfect Imperfect

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.