Spune-mi ce culori porți, ca să îți spun ce VIAȚĂ ai !

culori - culorile si viata 1024x697

Spune-mi ce culori porți, ca să îți spun ce VIAȚĂ ai ! Te-ai gîndit vreodată că în funcție de culorile pe care le alegi să te reprezinte, fie în vestimenție, fie în locuința ta, fie la birou, îți pot influența în mod radical viața? Că roșul poate aduce niște beneficii incredibile, în timp ce albastrul e culoarea de care ar fi cel mai bine să te ferești?

Dincolo de faptul că au rolul de a crea efecte vizuale, culorile pe care le purtăm sau care ne plac pot reprezenta o oglindă a propriei personalităţi. Unii specialişti militează chiar pentru introducerea unei terapii alternative prin culori în spitalele româneşti.

Calde sau reci, culorile ne influenţează în mod indirect starea de spirit, fie într-un mod pozitiv, fie într-un mod negativ. Specialiştii susţin faptul că puterea culorilor este atât de mare încât ele ne pot scăpa de oboseală sau ne pot creşte pofta de mâncare. Aceiaşi specialişti ne recomandă să purtăm mai des culori deschise pentru că ele ne ajută să gândim pozitiv şi să ne ferim de culorile închise, pentru a evita să devenim depresivi.

Cel mai important aspect vizează chiar ţinuta pe care ne-o alegem să o purtăm în viaţa de zi cu zi, atunci când mergem la serviciu, împreună cu prietenii la o distracţie sau la plimbare în parc. Pentru o stare de bine general, specialiştii recomandă culorile calde precum galbenul, roşul sau portocaliul. De evitat sunt culorile reci precum verdele, albastru sau maro.

Sursă foto: argumentpress.ro

Citește continuarea pe Adevărul.ro

culori - p 14968 766x350 10 85 150x150Citeste si: SUCURI de legume cu efecte MIRACULOASE !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.