Spune-mi ce zodie ești, să-ți spun ce fel de MAMĂ ești!

mamă - Vanchard 1024x683

Spune-mi ce zodie ești, să-ți spun ce fel de MAMĂ ești! Îţi priveşti mama şi te întrebi cum vei fi în această postură? Te întrebi dacă vei prelua starea de îngrijorare continuă pentru copil sau dacă eşti mai conştientă de diverse aspecte pentru că ai analizat-o deja pe ea şi speri ca nu vei acţiona la fel. Unele lucruri stau în esenţa noastră şi instinctul de mama îşi face de cap atunci când soseşte momentul. În funcţie de zodie află ce fel de mamă vei fi:

MAMA Berbec
Avantaje: încredere, putere, fără teamă

Slabiciuni: competitivitate, obsesivă, furioasă

Mamele Berbec sunt adevărate războinice, astfel încât totul în viața lor este o continuă luptă. Ele se pot ocupa de orice situație, iar asta pentru că au foarte mare încredere în forțele lor. Pentru mamele berbec nu există ”nu”. Singurul șoc pentru ei are un mic om care depinde complet de ele. Va fi un șoc momentul în care vor fi nevoite să aibă grijă de o ființă care depinde 100% de ele, pentru că de obicei se pun pe primul loc. Așa că ar trebui să renunțe la plăcerile lor în favoarea micuțului.

MAMA TAUR

Avantaje: rațională, muncitoare
Slabiciune: materialistă, își modifică des dispoziția, vanitoasă

Mamele taur sunt  create pentru muncă și plăcere. Ele au prima grijă de absolut tot, iar apoi urmează distracția. Ele sunt tradiționaliste, dar, de asemenea, și aventuroase. Sunt genul de mame care merg cu bicicleta cu fii lor, dar și care se focusezaă pe studiu chiar în ziua liberă de la șcială. Poate fi cea mai bună prietenă a copiilor ei, însă asta până este făcută de râs. Nu suportă ca proprii copii să o pună într-o situație batjocoritoare.

MAMA GEMENI

Avantaje: curioasă, tinerească, creativă, cu mintea deschisă
Slabiciune: îi plce contradicția, nerăbdătoare, îi place lectura
Mamele Gemeni nu sunt niciodată plictisitoare. Familia ta se întreabă întotdeauna ce se întâmplă în capul tău pentru că faci totul posibil. De exemplu, creșeterea unui copil de o lună într-o barcă este o idee excelentă. Tu ești cea mai excentrică mamă din tot zodiacul.

MAMA RAC

Avantaje: emoțională, dedicată

Slabiciune: foarte protectoare, modificări ale dispoziției mult prea dese, geloasă, fricoasă

Ești o mamă adevărată! Este în sângele tău de când erai o fetiță și te jucai cu păpușile tale. Aducerea pe lume a unui copil și alăptarea lung sunt lucruri care te împlinesc pe tine ca mamă rac, îți fac cu o adevărat plăcere. Familia este cel mai important lucru pentru tine și, de obicei, reușești să creezi o puternică legătură cu copiii tăi, care durează pentru totdeauna. Oricum, uneori poti fi un snoabă, dar odată ce ai lăsat pe cineva în viața ta, durează pentru totdeauna.

MAMA LEU

Avantaje: născută să fie lider, creativă, cu o foarte mare încredere în ea
Slabiciune: narcisistă, energică, se plânge mereu

Mamele Leu sunt întotdeauna ușor de observat, indiferent de locul în care se află, iar rolul de mamă este o meserie ce li se potrivește perfect. Mamele leu vor fi întotdeauna alături de copiii lor și vor încerca mereu să-i transforme în persoane de succes. Uneori, poate, aveți așteptări prea mari de la copiii voștri și ar trebui să nu îi mai forțați atât de mult în direcția pe care voi o vreți.  Nimic nu vă stă în cale atunci când aveți un plan și nu vă abateți de la drum până nu reușiți ce v-ați propus. Vă veți copleși copiii cu multe cadouri pentru că sunt mândria și ființele care vă aduc fericire.

Citeste si continuarea: Elli.ro

Foto : http://stripedshirtblog.com/

mamă - zodii care ies   n eviden     768x432 150x150Citeste si: FEMEI cu adevărat speciale ! 4 zodii care ies în evidență 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.