Nu sta lângă o femeie care nu știe să te aprecieze!

femeie - despartire 1024x683

Nu sta lângă o femeie care nu știe să te aprecieze! Ce faci când ceea ce tu credeai că este o poveste de iubire, una cu dor, cu dragoste, cu alint, cu răsfăt, se dovedește doar o adunare de reproșuri, de paie înfipte în ochi? De țipete și nu orgasme? De împingeri și nu îmbrățișări? De căzături și nu de zbor către cer?

Singura soluție, oricât de dureroasă, e să te ridici, să te ștergi de praf, și să pleci. Nu, nu ai ce căuta acolo unde omul pe care îl iubești îți varsă doar furie și ură. Aproape ură. Nu ai ce să cauți lângă cineva care nu vede nimic bun în tine. Lângă cineva care nu face nimic să te facă să te simți mândru ca om.

În mod clar nu ești într-o poveste când, căutând îmbrățișarea persoanei iubite, nu vezi decât un om ce aproape că te faci să te simți de nimic. Nu, dragelor, nu așa îi motivați pe cei de lângă voi să devină mai buni! Din contră, așa îi îndepărtați de voi. Așa îi faceți să înceapă să vă evite.

Da, este normal să îți dorești lângă tine un partener care să fie cât mai bun, cât mai aproape de idealul de om pe care ți l-ai dorit mereu. Dar asta înseamnă să vrei să devii și tu mai bună, să evoluezi și tu, să vrei să te dezvolți și tu. Nu doar să îl critici, ci să îi fi alături.

Nu doar să privești cu dispreț, ci să știi să îi oferi și momente în care să se simtă iubit. Momente care să îl motiveze să vrea mai mult. Și să poată. Am să vă spun un secret: un bărbat oricum poate și singur. Și oricum va ajunge să fie ceea ce își dorește. E în natura lui. Dar un bărbat nu adoră nimic mai mult decât să aibă alături o femeie care știe să îi motiveze mintea, sufletul.

O femeie pe care să o simtă mândră de el. Mândră de ei. O femeie care să știe să iubească și prin cuvinte. Prin priviri. Că de dat din fund, toate știu. Dacă nu știi să oferi așa ceva, nu ești o femeie care să merite alături un bărbat puternic. Iar dacă ești o femeie care nu are în ea nici măcar o fărâmă de iubire și de mândrie față de omul ei, așa cum e el acum, nu îl meriți.

Și îl vei pierde în curând. Pentru că în timp ce tu îi oferi silă, alta îi va dărui iubire. În timp de din gura ta aude doar critici, alta îi va șopti respirații fierbinți pe gât. Și în timp ce tu îi spui că e inutil și nu face nimic, alta îi va spune că e bărbatul care a făcut-o să se simtă mai femeie ca niciodată.

Și atunci să nu te mire când îl vezi trecând pe lângă tine, ștergându-și praful de un trecut pe care el îl credea cea mai frumoasă poveste din viața lui, dar tu ai avut grijă să îl faci doar o lungă însiruire de deznădejdi, critici, tristeți.

Sursă foto: staticflickr.com

femeie - frunza 150x150Citeste si: Imaginea zilei – a mai murit o frunză

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.