Stai mult pe FACEBOOK? Studiile zic că ești abstinent SEXUAL

sexual - laptop in bed 200480276 001

Stai mult pe FACEBOOK? Studiile zic că ești abstinent SEXUAL ! Sunt multe studii care vin și ne spun că timpul prea mult petrecut în fața calculatorului, pe internet, dăunează sănătății noastre în multe feluri. Și uneori iremediabil.

Pentru mulți tineri din ziua de astăzi rețelele sociale au devenit o alternativă la viața trăită în realitate. Incapabili să se adapteze unei societăți în continuă schimbare, incapabili să accepte relaționarea pe viu cu oamenii din jur, tinerii se ascund din ce în ce mai mult în spatele unui profil de Facebook, Twitter, Instagram. Unii chiar și Tinder. Ai putea crede că asta i-ar ajuta să își găsească parterneri mai ușor, că astfel compensează la nivel sentimental și…sexual.

Lucrurile se pare că nu stau chiar așa.

Dezvoltarea tehnologiei are efectul invers. În cadrul cercetării, oamenii de știință au realizat interviuri, timp de câte o oră, cu 2.300 de persoane pentru a afla care este starea amoroasă a scoțienilor. Peste o treime dintre cei chestionați au declarat că au căutat ajutor specializat în ceea ce privește viața lor intimă, în ultimul an. Atât persoanele de sex masculin, cât și cele de sex feminin, au susținut că lipsa de interes pentru sex a fost principala cauză a problemei.

Procentul de tineri care se abțin de la sex — de 28% — este de aproape două ori mai mare decât în Statele Unite, mai arată sursa citată. În lucrarea publicată în ”Journal of Adolescent Health”, cercetătorii avertizează că pornografia îi împiedică pe tineri să aibă o relație sexuală, determinându-i să aibă ”așteptări nerealiste și dăunătoare”.

În plus, experții dau vina pe ”efectul Facebook” pentru că din ce în ce mai mulți tineri preferă să socializeze în mediul online decât față în față. În raport se mai arată că se acordă prea puțină atenție ”problemelor pe care le au tinerii la nivel sexual”.

Sursă foto: femalefirst.co.uk

Citește tot articolul pe Agerpres.ro

sexual - Pozi  ii sexuale 2 150x150Citeste si: Pozițiile sexuale care-ți garantează un orgasm de neuitat!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.