Mă numesc STÂLPUL. La umbra mea…

stÂlpul - ST  LPUL

Mă numesc STÂLPUL. La umbra mea… Ce nume tâmpit, o să ziceţi. Mai gândiţi-vă la asta,  în timp ce staţi puţin pe picioarele voastre. Lecţia de viaţă este astăzi despre oamenii stâlp. Să zicem că mai sunt câţiva, genul ăla de om pe care nu îl poţi pune la pământ foarte uşor.

E drept avem şi noi slăbiciunile noastre. Dar despre asta o să vorbim altă dată. Oamenii stâlp nu au timp să se gândească la momentele când le-au tremurat genunchii. Oamenii stâlp sunt cei pe care se sprijină câţiva semeni pe care viaţă i-a lovit. Poate chiar și tu ai făcut asta. Viața nu ne iartă pe niciunul. Ce faci când te doare? Stai un pic și cugeți. Unii s-au aşezat de-a binelea la umbra mea, că nu mai ştiau încotro să o ia. Cruntă e debusolarea, mai cruntă decât disperarea.

Măcar disperarea e cinstită. Vine şi spune: NUUUU se mai poate aşa! Când eşti debusolat ai nevoie că pământul să se oprească puţin, că prea se-nvârte. Şi eu, stâlpul, exact asta fac. Te ajut să te sprijini până îţi găseşti eFie că hilibrul. „Nu suntem decât nişte acrobaţi, în căutarea balansului”, spunea cineva. Fie că sunt un iubit, un prieten sau un frate…eu sunt mereu aici pentru tine. Să ții minte asta…

Mă-ntrebi uneori dacă e uşor? Nu, nu e! Uneori oboseşti, ți-a tranpirat fruntea de griji şi te aşezi spate-n spate cu debusolatul

–  Încotro?

Intrebi ca și cum nici măcar tu nu mai știi care este direcția bună. Nu stai mult așa. Nu îți permite nici viața, nici timpul. Te ridici și o iei ănainte, ca o locomotivă de viteză mare. Am uitat să-ți spun, noi nu stăm pe loc…niciodată! Oameni stâlp te susțin, dar te trag după ei. Nu ai voie să te oprești. Evoluăm împreună.

Dacă ai lângă tine un om atât de puternic încât să aplece spre tine și  debusolarea ta, ignorându-şi propria confuzie…păstrează-l aproape! Mulţumesc tuturor oamenilor cărora am putut să le ofer puţină umbră!

Luv, Em!

Foto: Elena Hirtan

stÂlpul - Confesiunile unui b  rbat 150x150Citeste si: Fii Fericit! Ieși din Zona de Confort!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKEPerfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.