Ștefan Bănică, din nou în fața ALTARULUI !

Ștefan Bănică - 43518969

Ștefan Bănică, din nou în fața ALTARULUI ! Unul din cei mai iubiți artiști români, un sex-simbol al ultimilor 30 de ani, Ștefan Bănică Jr se pregătește din nou să meargă în fața altarului, pentru nuntă. Prezentă în cadrul unei emisiuni TV, Lavinia Pârva, actuala parteneră a lui Ștefan Bănică a mărturisit că a fost cerută deja în căsătorie de artist.

„A fost drăguţ când m-a cerut. Dar, indiferent dacă se întâmplă şi când se întâmplă lucrurile astea n-am să le spun. Vreau să am o rochie de mireasă simplă, pentru că vreau să fiu comodă la propria mea nuntă„ a fost singura declarație dată de Lavinia privitor la acest subiect. Ştefan Bănică Jr. a mai fost căsătorit de două ori. Prima căsnicie a fost cu Mihaela Rădulescu, de care a divorţat în 1999. Se pare că Mihaela a divorţat de Ştefan după ce el a înşelat-o de mai multe ori. Deşi au fost zvonuri că Bănică ar fi bătut-o pe vedetă, aceasta a spus că: „Nu am luat niciodată nici o palmă de la niciun bărbat. Ştefan Bănică este cel mai blând om din lume“.

Cea mai lungă relaţie a lui Bănică Jr. a fost cea cu Andreea Marin, care i-a dăruit al doilea copil, pe Ana Violeta. Cei doi au divorţat în 2013, după o relaţie de şapte ani. Relaţia dintre Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Marin a intrat în declin în clipa în care presa tabloidă a început să scrie că acesta ar avea o amantă, denumită „sosia Andreei Marin“, adică chiar Lavinia Pârva. Bănică Jr. şi Lavinia Pârva au o relaţie de patru ani.

Citește continuarea pe Adevărul.ro

Sursă foto: Ele.ro

Ștefan Bănică - delia matache 150x150Citeste si: Delia MATACHE, cea mai bine plătită artistă din România !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.