IMAGINEA ZILEI – Stela Popescu și Ștefan Bănică, reuniți în cer!

Stela Popescu - stelabanica

IMAGINEA ZILEI – Stela Popescu și Ștefan Bănică, reuniți în cer! Nu este un clișeu, deși mulți îl percep așa. Este o realitate dureroasă, aceea că marii noștri artiști se reunesc în cer, acolo dau spectacole fără oprire, în timp ce noi rămânem mai săraci, actori singuri într-o lume fără artă. Ultima care a plecat spre scena veșniciei este Stela Popescu.

Citește și: Îngrijorați de un Rege, ne-am pierdut o regină, Stela Popescu

Obișnuiți de atâția zeci de ani să o vedem pe Stela Popescu alături de Alexandru Arșinel în toate duetele lor de la Teatrul de Comedie și nu numai, puțini dintre noi mai ne amintim că debutul marii doamne a teatrului românesc a fost legat de un cu totul și cu totul alt bărbat, un alt monstru sacru, Ștefan Bănică pe numele său.

Alături de el a început să joace în duet Stela și nu puțini au fost cei care au spus că ei au făcut cel mai frumos și talentat cuplu din istoria teatrului românesc. Un cuplu care, de azi, s-a reunit în cer.

Sursă foto: Pinterest

Stela Popescu - stela popescu 150x150Citește și: Stela Popescu a murit!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.