Îngrijorați de un Rege, ne-am pierdut o regină, Stela Popescu

Stela Popescu - stelapopescu 1024x683

Editorial scris de Ionuț Iancu. Îngrijorați de un Rege, ne-am pierdut o regină, Stela Popescu. De fiecare dată când dintre noi pleacă un far, un stâlp, un model, inima mi se face cât un purice și totul în mine resimte până la paroxism acea pierdere.

La fel a fost când au plecat Dinică, Dem, Puiu Călinescu, Jean Constantin, Emil Hossu, Marinuș Moraru, Ion Dolănescu, la fel este astăzi, când sufletul mi s-a cutremurat aflând de moartea atât de nedreaptă a celei care ne-a adus, vreme de 60 de ani, zâmbetul pe buze.

Citește și: Viața ca o scenă de teatru

De fapt, moartea Reginei Teatrului românesc ne vorbește despre un lucru care ne sfâșie pe tăcute, fără ca măcar noi să realizăm asta și anume cât de mult sărăcim cu fiecare zi când ne mor cei care ne-au călăuzit și luminat prin darul talentului lor incredibil cu care au fost înzestrați de la Dumnezeu. Dar și mai dureros este că nu mai vine nimic care să ne aline dorul, să ne facă să simțim că nu rămânem ai nimănui.

Mă uit pe rețelele sociale și îmi este tare greu să înțeleg și să accept că atât de jos am căzut ca oameni. ”A murit Catena”, ”Vai, pastilele de la farmacia X nu sunt chiar atât de bune pe cât se pare” și mult mai multe astfel de glume nerușinate, lipsite de decență. Nu, nu a murit o farmacie, ne-a murit regina zâmbetului din teatrul românesc. 60 de ani dedicați teatrului și publicului.

Nu pot să nu mă gândesc că, îngrijorați de riscul de a ne pierde Regele, pe neașteptate, ne-am pierdut o Regină. Dumnezeu să vă odihnească sufletul, doamna Stela Popescu!

Sursă foto: e-reporter.ro

Stela Popescu - stela popescu 150x150Citește și: Stela Popescu a murit!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.