Cum să folosești sticlele de plastic în casă? Uite 5 idei

sticlele de plastic - sticlele de plastic 1024x683

Cum să folosești sticlele de plastic în casă? Uite 5 idei. Te-ai gândit vreodată cât de utile sunt sticlele de plastic? Da, și nu ne referim la rolul de depozitare a lichidelor.Dacă te-ai gândit să le arunci, mai ai puțină răbdare. Poți face cu ele măcar câteva chestiuni foarte utile. Uite cum să folosești sticlele de plastic în casă:

  • Pune sfoara în sticlă –  Dacă te gândești ca sfoara din cămaraă să nu se mai încurce, ia o sticlă de plastic și tai-o în jumătate. Pune în ea sfoara și atașează-i capacul. ( vezi VIDEO)
  • Protejează plantele în grădină  –  Vrei să pui niște puieți în grădină, dar ai nevoie să îi protejezi? Taie o stică mică de apă și pune-le ca un acoperiș peste plante.
  • Fă-ți „scut” în bucătărie –  Vrei să nu te mai tai când gătești? Taie, ca în VIDEO, o bucată de sticlă. Ea te va ajuta să rămâi intact, cu degetele la vedere!
  • Depozitează ziarele și revistele –  Dacă vrei să nu îți plouă peste revistele de pe terasă, taie câteva sticle și fixează-le  cu câteva șuruburi. Vei obține un suport foarte simplu și util.
  • Atenție la uleiul încins –  Vrei să prăjești ceva la ceaunul din grădnă. Ia o sticlă de plastic mai mare și fă-ți un scut împotriva uleiului. Vezi VIDEO

Citeste si: Decoratiuni de SUFLET, facute de TINE

Foto:news.ifas.ufl.edu

sticlele de plastic - sistem sanitar romanesc 150x150Citeste si: Boli frecvente la coloană. Durerea de spate poate anunța o boală

Ai si tu o recomandare pentru o silueta de vis? Trimite-o la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.