Stilista Adina Buzatu a fost pusă sub control JUDICIAR !

adina buzatu - Fotografie cu Adina Buzatu Bucuresti 2012 768x1024

Stilista Adina Buzatu a fost pusă sub control JUDICIAR ! În anul 2014 ştirile o semnalau pe Adina Buzatu că ar fi adus un prejudiciu estimat la 100 milioane de lei printr-o fraudă financiar-contabilă. Astăzi, stilista se confruntă din nou cu un control judiciar pe motiv că a păcălit statul cu o suma uriaşă!

Stilista Adina Buzatu, împreună cu scriitorul şi scenaristul Eugen Burada, sunt suspectaţi, alături de alte 25 de persoane, de implicare într-un caz de evaziune fiscală, cu un prejudiciu uriaş: 37 de milioane de lei. Anchetatorii le-au percheziţionat domiciliile şi firmele din Bucureşti, după care i-au condus cu mandat, la audieri, în Ploieşti.

Deşi pretind că nu se cunosc, stilista Adina Buzatu şi ceilalţi suspecţi au ceva în comun: au folosit aceleaşi firme-fantomă pentru a obţine bani negri, susţin anchetatorii. În perioada 2012-2014, suspecţii ar fi înregistrat cheltuieli fictive în contabilitate pentru a scapă de plata TVA şi a impozitului pe profit. În acest scop, au folosit firme-fantomă care emiteau facturi pentru bunuri şi servicii neefectuate în realitate. Astfel, ar fi rulat aproape 120 de milioane de lei, susţin procurorii.

Subcomisar Marian Popescu, Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: „Sunt bănuite că ar fi creat un circuit comercial fictiv prin intermediul acestuia efectuând operaţiuni nereale în domeniul construtiilor, prestărilor servicii, IT, diverse.”

Prin magazinul ei, Adina Buzatu vindea haine de lux şi încasa sume importante de la clienţi. Avea, deci, de plătit impozite mari la stat şi, bănuiesc procurorii, ar fi apelat la metode ilegale pentru a le micşora.

Roxana Armaselu, Procuror PCA Ploieşti: „Prin intermediul a 20 de societăţi comerciale s-au efectuat operaţiuni bancare pentru acte comerciale care, în realitate, n-ar fi avut loc. Bugetul de stat a fost prejudiciat cu aproxmatix 37 de milioane de lei.”

Citeşte şi continuarea: StirileProTV.ro

Foto: upload.wikimedia.org

adina buzatu - maxresdefault 1 1 150x150Citeste si: Playboy ȘOCHEAZĂ. Pictorial al unei musulmance în paginile revistei !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.