Știrea de AZI care mi-a rămas în minte. SINGURA!

Știrea de AZI care mi-a rămas în minte. SINGURA! - 3387050700000578 3557949 image a 89 1461599618697 2

Am citit știrea asta la televizor, la finalul orei 13. Am rămas cu ea în minte și acum. Am să adorm cu ea în suflet. Mă gândesc cu groază că nu pot să îi apăr, că nu pot fac tot ce mi-aș dori, astfel încât ei să nu sufere. Dacă într-o zi Idris m-ar întreba ce personaj aș vrea să fiu, i-as spune că Wonder Woman și să am puterea să fac ca boala să dispară. Îmi dau seama că marea noastră misiune este să îi ducem la linia de pornire. Să fie pregătiți să alerge în maratonul vieții lor, iar noi să îi admirăm de pe margine. Zilele astea am dormit mai mult împreună, dată fiind deplasarea la Brașov. E un fel anume de a face nani cu puiul tău. Nu mă huliți, chiar cred că merită orice sacrificiu. Să dormi cu puiul tău este DIVIN! Am învățat asta acum, când m-am mai relaxat și pot să adorm fără să fiu atentă la fiecare tresărire a lui. Într-una dintre seri mă uitam  la Idris care dormea dus și mă întrebam – Cum să fac să fie mereu protejat?

Citeste si: Poziţii de RELAXARE pentru copii? N-ai fi crezut!

N-am cum, n-am cum să îi sterg mereu lacrimile, n-am cum să opresc răcelile și febra, nu sunt mereu acolo când ai să cazi…Am doar dragoste! Oare  mai poți lupta în lumea asta, înarmat doar cu dragoste?Știrea de AZI care mi-a rămas în minte. SINGURA! - 3387050700000578 3557949 image a 89 1461599618697

foto: i.dailymail.co.uk

Eu cred că da, că merită! La ceas de seară să nu uităm să mulțumim și să spunem povestea mai departe. Trupa Coldplay, un baiețel bolnav de autism și primul concert din viața lui. Un clip care a strâns aproape două milioane de vizualizări. Ce faci când copilul tău plange de fericire?  Îl iei în brațe și plângi și tu, acolo…la gâtul lui, să te simtă și să vadă că ești la fel ca el – un om!

Citeste si: Brașov, prima IUBIRE nevinovată!

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.