Street Delivery 2017 – București, oraș al grădinilor

Street Delivery - streetdelivery

Street Delivery 2017 – București, oraș al grădinilor. Într-un București sufocat de mașini, betoane, poluare, ediția cu numărul 12 a Street Delivery și-a propus să readucă în atenția oamenilor un București vechi, care era un oraș a grădinilor, al spațiilor verzi.

Pe strada Arthur Verona, circulația automobilelor a fost interzisă, și spațiul a fost redat pietonilor dar și creației. Concerte, multe, artiști de toate felurile, relaxare și mult verde. Condimentate cu o vreme excelentă, iată toate motivele care să vă convingă ca și azi să ieșiți din casă și să mergeți la Street Delivery.

Citește și: Loredana, împreună cu Alain Delon

Manifestul Street Delivery este unul simplu: ”Adevărul e că am ajuns să trăim într-o imensă parcare. Adevărul e că automobilul ne sufocă viața în oraș. Adevărul e că se taie parcuri și se fac în loc parcări. Așa că tema Street Delivery 2017 este GRĂDINI POSIBILE.Putem transforma o stradă într-o grădină de idei? Putem deschide noi spații publice în orașele noastre? Putem să cerem mai mult verde? Vino în stradă alături de noi și descoperă timp de trei zile un oraș în care oamenii au prioritate!„.

În ultima seară a evenimentul vor concerta:

  • 18:00 – Next Ex
  • 19:00 – Changing Skins
  • 20:00 –  Krisper
  • 21:00 –  Balkan Taksim

Sursă foto: interestingtimes.ro

Street Delivery - Screenshot 201 150x150Citește și: Simona Halep, campioana noastră de la Roland Garros

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.