I-au CONFISCAT copiii și i-au dat spre ADOPȚIE unei familii de homosexuali

I-au CONFISCAT copiii și i-au dat spre ADOPȚIE unei familii de homosexuali - copii dati unui cuplu de gay 1

I-au luat copiii și i-au dat unei familii de homosexuali! Se repetă cazul Bodnariu, de data asta în Anglia.

Asociația FADERE face apel la premierul Dacian Cioloș și la ministrul de externe Lazar Comanescu să intervină pentru a-l ajuta pe Florin Barbu. Acestuia i-au fost confiscaţi, în mod abuziv, copiii de către autorităţile din Anglia. Ulterior aceștia au fost dați spre adopție unui cuplu de homosexuali. Redăm mai jos poziția FADERE.

I-au CONFISCAT copiii și i-au dat spre ADOPȚIE unei familii de homosexuali - copii dati unui cuplu de gay

libertatea.ro

„Cerem Guvernului României să-și apere cetățenii din Diaspora

Stimate Domnule Prim Ministru Dacian Cioloș,

Stimate Domnule Ministru al Afacerilor Externe Lazăr Comănescu,

Va rugăm să interveniți în cazul cetățeanului român Florin Barbu și să facilități repatrierea copiilor care i-au fost confiscați în mod abuziv de către autoritățile din Anglia și dați spre adopție unui cuplu de homosexuali. Florin Barbu este în Anglia din anul 2007. Pe data de 13 Martie 2014 cei doi copii ai lui, un baetel de 5 ani și o fetiță de 8 ani i-au fost luați de către autoritățile din Regatul Unit pe motivul că în familia lor există certuri familiale.

I-au CONFISCAT copiii și i-au dat spre ADOPȚIE unei familii de homosexuali - 13384667 1086685178061122 1206076751 n

Sursa: FADERE

Între timp copiii au fost încredințați temporar (urmând să devină definitiv) unei familii de homosexuali. Chiar dacă în acest moment părinții sunt despărțiți, au ajuns la un acord și își doresc ca ambii copii să fie dați în creștere familiei lărgite din România. FADERE (Federația Asociațiilor de Români din Europa) solicită pe această cale Ministerului Afacerilor Externe și Ministerului Muncii și Familiei din România să înceapă de urgență procedura de repatriere a celor doi minori și să fie dați sub îngrijire familiei din țară. Vă mulțumim pe această cale pentru demersurile eficiente pe care le-ați întreprins în cazul Bodnariu. Românii din diaspora înțeleg că legislația țărilor în care locuiesc este diferită de cea din țară si sunt de acord să o păzească, însă FADERE a primit în ultimele luni mai multe sesizări în care ei povestesc despre abuzurile pe care administrațiile țărilor în care au ales să trăiască le fac împotriva lor, de aceea cerem Guvernului României o prezență mai mare în rezolvarea acestor cazuri.

Cu cât Guvernul României va fi mai prezent în apărarea drepturilor românilor din diaspora, cu atât abuzurile vor scădea, iar noi nu vom mai fi considerați că fiind ai nimănui. (Daniel Țecu – Preşedinte FADERE – Federaţia Asociaţiilor de Români din Europa.)

Românul Florin Barbu a povestit cum a ajuns în această situație disperată.

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.