Sufletul plecase după un ALERGĂTOR. Ce am aflat cu mintea!

ALERGĂTOR - sufletul

ALERGĂTOR - sandalele gladiator 6 150x150Articol scris de Andreea Panait

Sufletul plecase după un ALERGĂTOR. Ce am aflat cu mintea! În haosul urban în care te desfăşori, uitasei cum e cu opririle în staţii amoroase, tras aer în piept, aşezat pe scaun şi savurat aventură. După o perioadă de căutări insistente ţi-ai dat seama şi tu că lucrurile forţate nu ies, şi că în afară de a lăsa să decurgă de la sine nu ai altă alternativă! Şi aşa ţi-ai reluat filmul carierei bătătorit prea bine de acum.

În alergarea asta, ai descoperit însă unul ca tine. ALERGĂTOR! Determinat, motivat, pe o treaptă mai sus în stadionul vieţii, un potenţial coechipier atent la ce e în jur şi care te ajută doar motivându-te să-l ajungi! Tu alergi doar în viaţă, el aleargă şi pe afară, cam greu de combătut, joacă în altă ligă.

Dar te încăpăţânezi şi îţi străfulgeră mintea în licăriri energice că toate lucrurile bune sunt grele şi asta îţi sună a „potrivire”.

Începi să-ţi admiţi că simţi frumosul cu tot ce implică. Persoană, situaţia, momentul, emoţia. Dar n-ai apucat să te obişnuieşti cu senzaţia pentru că el aleargă în continuare, doar tu ai făcut o pauză să admiri. Să admiri un alergător.

Şi nu că ar fi un lucru rău, dar el nu te mai vede de atâta depărtare. E un ALERGĂTOR veritabil. A terminat cursa şi s-a retras să-şi tragă sufletul. Ţi-a luat ceva să te dezmeticeşti, dar ai făcut-o.

Cu ochii mari de uimire, paginile gândurilor s-au aşezat comod una peste alta şi acum le răsfoieşti să vezi ce ai învăţat:

  • Ca şi oamenii frumoşi sunt imprevizibili.
  • Ca şi oamenii care zâmbesc vorbesc limbajul demonilor tăcuţi.
  • O pauză de dezmeticire e binevenită înainte să porneşti din nou.
  • Că ajută să-ţi vizualizezi sentimentele încă din secunda 0, să le cunoşti şi să ţi le asumi. E un moment bun să mai afli ceva despre tine.
  • Când ai ceva în minte învață să o spui, capacitatea citirii gândurilor n-o avem așa că fă-ți și fă-i viața mai ușoară celui dispus să asculte!
  • Că-ţi poţi îmbunătăţi plecarea, ritmul şi cursa astfel încât data viitoare să fie totul ca la carte.
  • Nu regreta.
  • Nu renunţa! Nu ştii când vei alerga în acelaşi ritm cu alergătorul potrivit.

ALERGĂTOR - B  RBATUL Perfect 768x432 1 150x150Citeste si: NU mai căuta bărbatul PERFECT !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.