Sunt iubita ta, merit toată atenția ta!

iubita - atentie 1024x639

Sunt iubita ta, merit toată atenția ta! Ca bărbat, nu cred că există momente mai frumoase, speciale, decât cele pe care le petreci alături de iubita ta. Cel puțin în teorie și măcar la început, toate relațiile sunt așa. Problema cea mare este cum să faci să menții toată părțile frumoase, acele mici dar extrem de importante finețuri, atenții, la același nivel întotdeauna?

Sau, mai pe românește, să nu te trezești că, după doar câteva săptămâni sau luni de relație, am ajuns la cota de avarie și, în loc să ne iubim, mai avem un pic și ne batem. Iar primul semn că lucrurile nu merg în direcția bună este când, cu ochii ei mari, și aproape lăcrimând, îți spune: „Sunt iubita ta! Merit toată atenția ta!„

Bun, total de acord, dar cum facem. Când este prea multă atenție, când este prea puțină? Când te sufoc, când mori de dorul meu? Lucrurile astea se echilibrează de la om la om, de la relație la relație. Sunt oameni pentru care lipsa persoanei iubite de lângă este ceva greu de suportat. Sunt oameni care, în relația lor de dragoste, nu concep să nu vobească cu orele la telefon, să nu știe totul unul despre celălalt, pentru care vocea persoanei iubite este singurul calmant.

Dar sunt și cupluri care preferă să meargă după principiul: „du-te și tu la maică-ta vreo două săptămâni, să vedem dacă mi se face dor de tine„ sau care își impun ca regulă: „nu mă asedia cu telefoane și mesaje că închid totul„. Eu, pff, la mine e dependență pură. Vreau să te aud mereu, vreau să te văd, mă poți suna din 2 în 2 minute doar ca să te aud: „surprizăăă!„. Mor după chestii de genul. Dar dacă mă pune Necuratul să îndrăznesc să nu răspund o dată la telefon sau să îți dau mesaj doar cu: „sunt într-o conferință, ne auzim în 30 de minute„ atunci știu clar că Iadul se va abate asupra mea.

„Fix câtă atenție mi-ai dat tu azi, atâta îți voi da și eu!„ tună și fulgeră prințesa mea din turn, conștientă fiind de faptul că lipsindu-mă de ea, mă lipsește de mine. De tot ce pot fi eu. Șantaj emoțional la maxim. Dar asta e când alegi să iubești fix cea mai căpoasă femeie din lume. Ori ca ea, ori ca ea. Din două, una sigur.

Până la urmă, revenind la ceea ce am scris mai sus, cel mai important lucru este să știi să îți dozezi tot ceea ce îi oferi persoanei iubite, astfel încât să existe mereu câte o pastilă de alint, de iubire, de dor cu care să o surprinzi. Vă spun eu, oricât de demon vi s-ar prezenta că este și oricât de scăpărătoare i-ar fi privirea, se topește când știe că este iubită.

Și știm deja. Nimic nu este mai frumos decât iubirea. Mai ales alături de femeia pe care ți-ai dorit-o o viață întreagă.

Sursă foto: eusuntfemeie.com

iubita - cerul 150x150Citeste si: Imaginea zilei – Privește cerul!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.