„Sunt la birou, te sun eu cand termin.” Amenajeaza-ti un birou de vis!

- OPTIMEDIA Media Agency Office by Nefa Architects 11 683x1024

        Cea mai mare parte din timp ne-o petrecem ( din pacate) la birou. Aici ne dam mare parte din energie si incercam sa fim eficienti. Locul de munca este  spatiul acela pe care fie il iubesti, fie il urasti.  Eu am avut mare noroc in viata sa fac ceea ce iubesc si sa lucrez in spatii frumos amenajate. De cele mai multe ori atunci cand am schimbat locul de munca, am fost interesata si de felul in care arata redactia, birourile. Toate fac parte dintr-un pachet care iti place sau nu. Mi-am dorit mereu( si cand am amenajat atelierul Zellia) un spatiu care sa ma faca sa fiu creativa, sa nu ma plafonez si dau frau liber imaginatiei. Au fost spatii mari, spatii mici sau pur si simplu un birou intr-un apartament cu doua camere. Si m-am simtiti foarte bine si acolo. De fiecare data am incercat sa imi personalizez biroul, sa imi pun amprenta si  sa fie mica mea oaza de liniste. Asa, timpul pe care il petrec la birou se scurge mai usor. Vreau sa va arat acum o varianta profi. Oare cum ai lucra  cand biroul tau arata asa?  Biroul acesta superb  este „acasa” pentru o  agendie media din Rusia. Il gasiti in  Moscova si este opera Nefa Architects, pe ale caror proiecte vreti sa aruncati o privire.

- OPTIMEDIA Media Agency Office by Nefa Architects

Nu stiu voi cum vedeti lucrurile, dar albastrul acesta si designul modern mi-ar da aripi. Sa-mi beau cafeaua aici, n-ar fi chiar rau. Stiti ce se spune despre  albastru? Este culoarea idealistilor si culoarea care induce pacea, armonia, relaxarea. In combinatie cu mobilierul  si peretii albi ( albul inseamna perfectiune, puritate, prospetime, echilibru)  si multa sticla, imi lasa sentimentul unui loc relaxat, creativ, adaptat noilor realitati si cu oameni foarte deschisi. Cred foarte tare ca daca iti amenjezi biroul in stil clasic si prudent, pierzi toata distractia. Ia ganditi-va cum ar fi  sa iti petreci macar sase ore intr-un astfel de spatiu colorat si vibrant? A mi me gustaria!

- OPTIMEDIA Media Agency Office by Nefa Architects 1 683x1024

When designing the working space for Optimedia media agency office, we used saturated color, central to the company’s signature style, and optical effects, “breaking” the real space and creating a parallel reality.” ( Nefa Architects)

- OPTIMEDIA Media Agency Office by Nefa Architects 2 683x1024 - OPTIMEDIA Media Agency Office by Nefa Architects 3 - OPTIMEDIA Media Agency Office by Nefa Architects 4 683x1024

foto: freshhome.com

Live & Believe

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.